פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים תן לי נתונים של:זרם מקסימלי ב12V של הספק - מה רשום עליו.כמה A כל מאוורר.כמה מאווררים יש ?כמה A המשאבה - רשום עליה.
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מחבר תן לי נתונים של:זרם מקסימלי ב12V של הספק - מה רשום עליו.כמה A כל מאוורר.כמה מאווררים יש ?כמה A המשאבה - רשום עליה.בערך כמו שאמרת.קירור מים:משאבה - 4.5A7 מאווררים - (0.15A(x7מחשב:מעבד - 1.8V אין לי מושג כמה A2 מאווררים 120mm - 2x0.3A1 TT SF2 80mm - 0.4Aרשום על הספק שהוא נותן 18A ב12V ולכן כעיקרון זה אמור להספיק.אבל איך ניתן להוכיח שהוא לא מספיק יציב?? זה מעין גלים שניתן להרגיש אותם רק מהרעש של המשאבה.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים המערכת בסדר גמור . משאבה חזקה ורדיאטור גדול ומאוורר היטב. מה שצריך לשים לב זה לקורוזיה גלוונית (בטרייה) שמתרחשת כאשר המתכת של הרדיאטור לא חיה בשלום עם המתכת של הבלוקים. הייתי מוציא את המערכת אל מחוץ לחדר בשביל השקט. המשאבה חזקה מספיק.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר המערכת בסדר גמור . משאבה חזקה ורדיאטור גדול ומאוורר היטב. מה שצריך לשים לב זה לקורוזיה גלוונית (בטרייה) שמתרחשת כאשר המתכת של הרדיאטור לא חיה בשלום עם המתכת של הבלוקים. הייתי מוציא את המערכת אל מחוץ לחדר בשביל השקט. המשאבה חזקה מספיק. התיכנון הוא להוציא אותה החוצה. יש כבר חור קטן בקיר לרשת הביתית (למרפסת) - רק צריך להרחיב אותו.קורוזיה גלוונית (בטרייה)?מה זה בדיוק? ואיך ניתן למנוע את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.