פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים הורדתי משחק מאוד ישן מלפני 10 שנים בערך (למשחק קוראים psycho למי שסקרן)כשאני מנסה להתקין את המשחק , אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת שאומרת שהמשחק יכול לרוץ רק על דוס (תקנו אותי אם אני טועה)...מה הבעייה?ומה עלי לעשות כדי לפתור בעייה זו?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים http://dosbox.sourceforge.net/אם אתה לא מבין איך להשתמש בתוכנה, תקרא את ה FAQ...
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מצוטט מהסטיקי. אתרים עם משחקי נוסטלגיה ואמולטורים: מסע אל העבר Free Oldies OldGames DosGamesArchive Dos-Games AliveGames Classics Games Free Old Games Rom-World Emulators AbandonWarering תוכנות עזר להפעלת/תיקון משחקי הנוסטלגיה(מומלץ למחשבים עם-XP): *יש לכם משחק ישן שלא פועל ב-Windows XP? או שהמשחק לא פועל בגלל חומרה חדשה? לשם כך קיימת תוכנה בשם DOSBox , התוכנה הזאת תפעיל לכם משחקים ישנים שלא פועלים אצלכם במחשב. להלן תיאור קצר על התוכנה: -כמו כן , תוכלו להיעזר ב-FAQ של התוכנה מהאתר הרשמי. *משחק נוסטלגיה פועל אצלכם מהר מדי? התוכנה Moslo תאט את מהירות המשחק למהירות הנורמלית שהוא צריך לפעול בה. That's it אני מזכיר: מי שמעוניין להוסיף דברים מעניינים לת'רד , שישלח לי הודעה בפרטי ואני יעלה את המידע לכאן. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.