עבור לתוכן

צריך עכבר חדש.......

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........

יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים).

האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר.

האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.

פורסם

אני מתלבט כמוך בין הmx510 שיש לחבר שלי ולבין ה ie של מיקרוספוט הie עולה 130 הmx510 עולה 280 אז האמת חשבתי לקנות func ו ie

פורסם

מבחינת תגובה האם איקס 510 טוב, והוא יחסית נוח (אלא אם כן יש לך ידיים קטנות), אבל הוא פחות או יותר כמו ה500 והוא מתלכלך יותר ופחות נוח לטעמי.

מה שטוב בעכברים של אם איקס זה עוד כפתורים, החברים שלי שהשתמשו באקספלורר אמרו לי שהם לא מרוצים - אם יש לך חברים עם אקספלורר או אם איקס אני מציע לקפוץ אליהם ולשחק איזה 20 דקות - אחרי שתקנה עכבר אם תתאכזב אתה לא תקנה חדש, אז שווה לבדוק.

פורסם

מנסיון אישי קחו את הMX 510 עכבר מצויין ומדיוק מאוד אם אפשרות להשתמש בכפתורים הצדדים בתור בינדים או משהוא ובכלל הוא הכפתורים האלה מקלים מאוד על הגלישה באינטרנט....

אני התנסתי אם כמה עכברי מיקרוסופ אבל אף אחד לא התקרב לקרסוליים של העכבר מבחינת דיוק שלא לדבר שהוא מחליק יותר טוב .

פורסם

אבל אז לא אני לא יקנה פאד והיה לי אמקס 510 בלי פאד ואני לא בטוח שהמאקס 510 לא ידפק בגלל שאין לו פאד ואיך הוא מתפקד בלי אפד

פורסם
  • מחבר

אבל אז לא אני לא יקנה פאד והיה לי אמקס 510 בלי פאד ואני לא בטוח שהמאקס 510 לא ידפק בגלל שאין לו פאד ואיך הוא מתפקד בלי אפד

חבר שלי קנה mx510 והוא עובד מצוין בלי פד ולא נדפק. ככה הוא אמר לי.

פתחתי תטופיק הזה בכל זאת לשאול אם הוא באמת שווה תמחיר שלו ושווה להשקיע.

פורסם

אמ זה ככה אז סבבה קח תמאקס 510 כמוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים