פורסם 2002 ביוני 1623 שנים כמו ששמעתם (או שלא), יצא WAR3 (בהוצאת "Razor 1911").מישהו כבר הספיק להוריד ?אולי תוכלו לספר בקצרה האם יש הבדל בין גרסת הבטא ששוחררה לבין הגרסה הנ"ל? (אל תשאלו איפה משיגים :-X , אבל שיהיה בהצלחה) ;D
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר אמממממ זה רק מחכה לי שאני אחזור הביתה אני לא יכול לחכות תעביר דיווח אחרי שתשחק מתישהוא (אני אישית לא הייתי הולך לבי"ס, אבל THAT'S ME... )
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים אחלה משחק ! גרפיקה מפתיעה מתמיד! אני עכשיו בדיוק לפני בגרות בהסטוריה! :'( :'( אני אחזור לשחק אח"כ... :smoke:
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים במשימה ה-11 אני חושב, פאק, זה נעשה קשה מרגע לרגע... ואני אוהב את זה ;Dהם באשכרה לקחו את כל המשחקים שהם עשו עד היום, ועירבבו אותם.ישנם גיבורים שעולים לבלים ומתפתחים, מתחזקים... אדיר!
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים בוא נגיד שהמשחר הזה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק יש שם הכל גרפיקה מדהימה סאונד גם הוא מדהים כל המשחק בנוי יפה וסרטונים כיאה לבליזאד באיכות מעולה והכלל המשחק שווה ביותר.
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים The Alliance RULE מה לא? ואיזה גרפיקה מעולה יש למשחק במיוחד בסרטוני התוך משחק(מזכיר לי את סטאר קראפט השיחות תוך כדי משחק האלו) כבר ראיתם איזה יופי הדרקונים נראים במשחק במיוחד השחורים והירוקים. וברביעי לחודש אני מקבל מקורי .
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים הסרטים מעולים , רואים שזה בליזרד רק משחקי איכות הם מוציאים .המשחק פשוט מדהים בסאונד , משחקיות , גרפקיה המשחק עמד בכל הציפיות של ויותר .
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים אמנם לבליזרד לוקח לא מעט זמן לשחרר כותרים..... אבל כשהם יוצאים לשוק, הם נטולי באגים כמעט לחלוטין!!באמת חברה ששווה להשקיע בה את הכסף כשצריך... כנ"ל גם לגבי Westwood.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים westwood פעם היו טובים, עד שEA קנו אתם...תגיד לי ראית את המשחק החדש שלהם לפני שאתה מדבר ( הכוונה לקומנד אנד קונקר ג'נרלס ) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.