עבור לתוכן

עוסקים בספורט מסויים? אם כן, איזה?

Featured Replies

פורסם

אחח...

זה היה הספורט המועדף עלי, עד ש... נגמר התקציב. הביטוחים בשמיים והדלק יקר.

kTm 300 ,2 Stroke

.

yup, אחד כזה בדיוק - חדש ומנויילן. מה רע :smile1:

• תגובות 113
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי, מה הבעיה לרוץ על אספלט.

תמיד בשיעורי ספורט נותנים לנו לרוץ אפילו לריצות 2000.

פורסם

זה עלול לגרום לדלקות פרקים ולשברי מאמץ (את זה אפשר לקבל גם על חול ים, אבל בסבירות נמוכה).

כל פעם שאתה שם רגל על האספלט/הליכון אתה בעצם דופק אותה במשטח קשיח ללא ריכוך הפגיעה, וכך הברך שלך סופגת הרבה מעמסה ופרצי כוח קטנים ושחוזרים על עצמם, מה שלא קורה בריצה על חול (חול קשה נחשב).

פורסם

היו לי פעם כאבים מהליכון הם עברו אחרי שבועים היה מעצבן ללכת וגם בגלל התאונה(ביום כיפור עשיתי תאונה עם מכונית)חחח

פורסם

מזה פתחתם פה פורם חדש?

תפתחו על האקינג יותר מעניין

פורסם

חחח אמא תקני לי אחד !

אמא לא תדבר איתי אם אני ינהג על אופנוע

פורסם

זה עלול לגרום לדלקות פרקים ולשברי מאמץ (את זה אפשר לקבל גם על חול ים, אבל בסבירות נמוכה).

כל פעם שאתה שם רגל על האספלט/הליכון אתה בעצם דופק אותה במשטח קשיח ללא ריכוך הפגיעה, וכך הברך שלך סופגת הרבה מעמסה ופרצי כוח קטנים ושחוזרים על עצמם, מה שלא קורה בריצה על חול (חול קשה נחשב).

אז איפה אתה מציע לרוץ ? :nixweiss:

לי יש פלטפוס וסביר שיהיו לי בעיות בשלב מוקדם, גם בגלל שאני לא רגיל לרוץ

פורסם

אני משתתף בתחרויות הקלדה חופשית ובליסת דאבל (סגירה/פתיחת הלסת בדקה).

פורסם

שטות גמורה! :nono:

ריצה על חול גורמת לבעיות בקרסוליים. (אין הבדל בין חול רך או קשה)

מתקני הריצה/הליכה בנוים במיוחד לספוג את מירב הזעזוע והם המקום הבריא ביותר לרוץ.

אלפי שעות מחקר הושקעו בזה, לא סתם בנו את הדבר הזה, כל אחד יכול סתם לרוץ על הכביש...

אולי בגיל צעיר (16-20) לא תרגיש הבדל בין אספלט/חול/מכשיר ריצה אבל תאמין לי שיש הבדל ובגיל מאוחר יותר *ממש* מרגישים אותו.

אם אכפת לך מהבריאות שלך אז תרוץ רק על המכשירים האלה.

אם אתה לפני הצבא וחשוב לך להתאמן בריצה על חול, אז תרוץ *רק* פעם אחת בשבוע על חול ובשאר הימים על המכונות.

פורסם

בקשר לאופנועים....

אני כ"כ הרבה זמן מזילה ריר על הדבר המדהים הזה...

יצא לי אפילו לראות הארלי בת"א לפני שבועיים...(!!!!)

:D

אבל גם לי ההורים הכניסו לי עמוק לראש שזה מכונה יפה ורצחנית...

וכשהייתי בקטע של טרקטרונים, ידיד שלי שהיה לו טרקטרון עשה את אחד הפעלולים שהם עושים תמיד...

ונפצע בעמ"ש(עמוד שידרה ), ועכשיו הוא משותק מאיזור האגן ומטה....

כך שגם מזה ירדתי...

אבל הדברים האלה פשוט מעלים את קצב הלב....

:silly:

ובקשר לספינינג - אני ממליצה בחום לכולם....

פורסם

שטות גמורה! :nono:

ריצה על חול גורמת לבעיות בקרסוליים. (אין הבדל בין חול רך או קשה)

מתקני הריצה/הליכה בנוים במיוחד לספוג את מירב הזעזוע והם המקום הבריא ביותר לרוץ.

אלפי שעות מחקר הושקעו בזה, לא סתם בנו את הדבר הזה, כל אחד יכול סתם לרוץ על הכביש...

אולי בגיל צעיר (16-20) לא תרגיש הבדל בין אספלט/חול/מכשיר ריצה אבל תאמין לי שיש הבדל ובגיל מאוחר יותר *ממש* מרגישים אותו.

אם אכפת לך מהבריאות שלך אז תרוץ רק על המכשירים האלה.

אם אתה לפני הצבא וחשוב לך להתאמן בריצה על חול, אז תרוץ *רק* פעם אחת בשבוע על חול ובשאר הימים על המכונות.

אתה יודע מה, אני אקח את מילתך בקשר להליכונים, כי אני לא ממש מבין בהם, אבל עדיין אני לא מסוגל לרוץ שעה במקום, הרבה יותר מהנה לרוץ בחוץ.

אבל "ריצה על חול גורמת לבעיות בקרסוליים"? ::) מאיפה הוצאת את זה? לא נכון לחלוטין.

פורסם

חדר כושר כבר מזמן הפך למקום מספר אחד בשביל להכיר בחורות אני לא מכיר הרבה אנשים שהולכים לשם לכושר

פורסם

חדר כושר כבר מזמן הפך למקום מספר אחד בשביל להכיר בחורות אני לא מכיר הרבה אנשים שהולכים לשם לכושר

אצלנו אין משהו בחדר כושר...

פורסם

גם אצלנו

בגיל שלי יש איזה 3-4קונפוט וזהו פעם היו כמה יפות אבל הפסיקו לבוא

פורסם

צודקים בהחלט!

זאת הסיבה שאני לא הולכת יותר לחדר כושר....

יש כ"כ הרבה מפגרים...

הם יכולים בלי בושה פשוט לעמוד מולך ולהסתכל....מה זה הופעה?

או ברגעים הכי לא מתאימים כשאין אוויר שואלים "איך קוראים לך?"

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים