פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים ריצה למרחקים ארוכים ;D למישהו בא לרוץ איתי 10ק"מ ביות ראשון בבוקר? ;D אה ולא יודע אם זה נחשב,אבל לנגן בגיטרה כמה שעות טובות ברצף....
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לא ספורט אם כי אומנות לחימה (ולא, זה ממש לא אותו דבר) - ג'ו ג'יטסו. then show me...(המבין יבין)
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים חדר כושר שחיה וג'ודו (סגן אלוף ישראל בג'ודו)ראשון- שחיהשני- חדר כושר וג'ודושלישי- ג'ודורביעי- חדר כושרחמישי- חדר כושר ושחיהשישי- 2 אימוני ג'ודושבת- אימון בשינה
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אוקי רשימה של כול הספורט שאני עוסק בו קלעי במועדון קליעה במטווח בהרצליה שחקן קונטאר סטרייק מקצועי (משחק 3 שנים )חדר כושר 2 פעמים בשבוע מוריד תכלב 4 פעמים ביום ב8 בבוקר 3 בצההרים ו8 בערב (האש פאפי קטן עם הרבה אנרגיה שיודע לעייף אותי)וזהו
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים UBER אתה שם מחר?(איך בבוקר, זה מתחיל רק ב 18:00 בערך, או שאתה עובד שם?)בקשר לספורט, בקיץ אני עושה דאון היל עם האופניים שלי, ואם לא דאון היל אז סתם נוסע.אבל זה תחביב לא ענף ספורט
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אההמממ קבלו ביטול...היינו אמורים להופיע שם מחר, כרגע הודיעו לי שבסוף לא (לא נורא זמן לישון)
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אוקי רשימה של כול הספורט שאני עוסק בו קלעי במועדון קליעה במטווח בהרצליה שחקן קונטאר סטרייק מקצועי (משחק 3 שנים ) חדר כושר 2 פעמים בשבוע מוריד תכלב 4 פעמים ביום ב8 בבוקר 3 בצההרים ו8 בערב (האש פאפי קטן עם הרבה אנרגיה שיודע לעייף אותי) וזהו מקצועי פירושו עוסק בזה כמקצוע, מרוויח כסף מהמשחק. ואני ספרתי 3 הורדות כלב! ואיך אפשר להוריד את הכלב 8 בבוקר? אין לך ביצפר?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לא ספורט אם כי אומנות לחימה (ולא, זה ממש לא אותו דבר) - ג'ו ג'יטסו. בלי להעליב או משהו אבל הלכתי לשיעור נסיון בג'ו ג'יטסו וזה היה ניראה לי ממש חולני שני גברים שוכבים אחד על השני ומנסים לסיים את ספר הקאמה סוטרה בשיעור אחד זה היה פשוט מזעזע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.