פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים הספורט מזיק לעישון, נטשתי תספורט ועברתי לחשיש אפגני אקסטרה לייט בטעם וניל.אני גם מאוד אוהב: חשיש, חשיש אפגני, חשיש מרוקאי, חשיש הודי, דבק מגע, קוקאין, אסיד, אופיום, אקסטזי, ניזידרין, גראס, הרואין, LSD, MDA, מסקלין, מדלל טיפקס וכו'
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני משחק כדורגל מקצועי למרות שבזה הרגע אנחנו בליגה ג' (כי רק השנה פתחו עוד קבוצה בצפת)אני משחק בתור חלוץ
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני שחקן מקצועי בקונטאר סטרייק D: זה ספורט אני שומר על תזונה נכונה (10 ארוחות ביום ) ואני מאמן את שרירי הידים והעניים
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני שחקן מקצועי בקונטאר סטרייק D: זה ספורט אני שומר על תזונה נכונה (10 ארוחות ביום ) ואני מאמן את שרירי הידים והענייםהיי בלי צחוק, זה ממש משפר את הhand-eye cordination (זה נשמע חרא בעברית,סורי)וגם את הרפלקסיםולא ידעתי שיש כאן עוד כאלה שמשחקים קאונטראיפה אתה משחק ואיזה גרסא?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני משחק 3 שנים מ 1.3 ואנ ישמחק כעת ב1.6 אני משחק בשרתי cs.co.il ובשרתי VGonline אני עובד שם כאחרי קהילת קוןנטאר סטרייק
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים כדורסל פעמיים בשבוע, חדר כושר 4 פעמים בשבוע.ראשון כדורסלשני מכוןשלישי מכוןרביעי כדורסלחמישי מכוןשישי מכוןשבת מנוחה
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים טניס שולחן עד כיתה ז' ומאז ועד שנדפקה הברך אתלטיקה קלה במקצועות קפיצות לגובה ולרוחק בעיקר וריצות קצרות !!!!ובין שם לפה אופניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.