פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד מאווררים? (1 או 2 )ואני יכין פתח (זה אין בעיה) אני רוצה אותו למעלה !אני צריך אחד חזק ושקט שקט שקט זה ממש חשוב שהוא ההיה שקט
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר איזה אתה רוצה?ובאיזה כמות רעש..........?וכמה כסף אתה מוכן להשקיעזה לא סיפור ממש יקר נגיד מהיקרים כמה עולה כל אחד?
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים הכי טובים שאני יכול לחושב עליהם עולים משהו כמו 35 דולראני מדבר על YS-TECH 120MM שדוחפים 135 cfmאבל הם גם עושים 45db אז תתחשב בזה...............יש אחד כזה לבן דוד שליזה מפלצת אימתנית חסרת חוש שמיעה
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר הכי טובים שאני יכול לחושב עליהם עולים משהו כמו 35 דולראני מדבר על YS-TECH 120MM שדוחפים 135 cfmאבל הם גם עושים 45db אז תתחשב בזה...............יש אחד כזה לבן דוד שליזה מפלצת אימתנית חסרת חוש שמיעהיש לו כוח של 2 של 80?סבבה אין לי בעיה אם הוא חזק וטוב ככה שההיה מהיר יותר טוב יותר זה מה שחשוב
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים זה מרעיש. מאוד מרעישאני מזהיר אותךויש לו כוח של 5 מאוררי 80 סטנדרטיים.......
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר זה מרעיש. מאוד מרעישאני מזהיר אותךויש לו כוח של 5 מאוררי 80 סטנדרטיים.......אבל אמרתה שהוא שקט!!אז הוא מרעיש?
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים הכי טובים שאני יכול לחושב עליהם עולים משהו כמו 35 דולראני מדבר על YS-TECH 120MM שדוחפים 135 cfmאבל הם גם עושים 45db אז תתחשב בזה...............יש אחד כזה לבן דוד שליזה מפלצת אימתנית חסרת חוש שמיעה45 דציבל זה מאוד לא שקט................שהתכוונתי חסרת חוש שמיעה תכוונתי שהיא תגרום לך להיות חירשוכמה הוא מרעיש? המון..........
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר הכי טובים שאני יכול לחושב עליהם עולים משהו כמו 35 דולראני מדבר על YS-TECH 120MM שדוחפים 135 cfmאבל הם גם עושים 45db אז תתחשב בזה...............יש אחד כזה לבן דוד שליזה מפלצת אימתנית חסרת חוש שמיעה45 דציבל זה מאוד לא שקט................שהתכוונתי חסרת חוש שמיעה תכוונתי שהיא תגרום לך להיות חירשוכמה הוא מרעיש? המון..........אז קקה אני לא רוצה מרעיש שקט ביותר
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים כמה שקט?שקט זה משהו יחסי.......אתה יכול כמו אורי (epit@m) לקנות את הוונטק השקטים......יחסית לרעש שלהם הם לא רעיםויש בזיגזאג מאוררי 80 ג'נריים שדוחפים 39cfm ב31dbנתון לא רע בכלל
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר כמה שקט?שקט זה משהו יחסי.......אתה יכול כמו אורי (epit@m) לקנות את הוונטק השקטים......יחסית לרעש שלהם הם לא רעיםויש בזיגזאג מאוררי 80 ג'נריים שדוחפים 39cfm ב31dbנתון לא רע בכללאני רוצה ממש שקט תראה אני לא ממש מבין בזה יש לי מחשב פנטיום 4 1300 יש לי מאוורר אחד אני בקושי שומע אותו עכשיו בטמפרטורה של הלוח אם היא 38ושל המעבד היא44כמה אתה אומר אני צריך להוסיף!אני לא יודע איזה יש לי מה כדי אבל אני רוצה אחד ממש שקט את שלי אני לא שומע!
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים קודם כל תעגל חוטים ככהאחר כך תעשה חורים ככה בראש המארז ועל הדלת הצדדית שלוזה כבר יוריד לך כמה מעלות חשובות
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר קודם כל תעגל חוטים ככהאחר כך תעשה חורים ככה בראש המארז ועל הדלת הצדדית שלוזה כבר יוריד לך כמה מעלות חשובותאת החוטים אני יעשה מחר!!תודה לך!חורים אני יעשה שאני יקנה את המאווררים!אני רוצה לקנות !!אני רוצה שקט אבל זה הכי חשוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.