פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים המודר שהיה אחראי על כללי (e.t) ירד מניהול הפורוםושאר המודרים כרגע במפגש פורום בתל אביב... ;D
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים עזוב חבל על הילדה, עם המשטרה בישראל עוד יקחו אותה לחקירה ויאנסו אותה באמצע...
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים וואלה שכחתי מהמפגש בכלל...ולמה et כבר לא מנהל?ואתם באמת חושבים שתשלחו את זה למשטרה ויקרה משהו?הלוואי שכן, אבל משום מה אני בספק רב
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אחי יש כאן את אקספלויט וקוד באס שיודע מה השמות \ כתובות של הנערות אני הכנתי עותקים של הראיות ואני בטוח שהמנהלי פורום ישמחו לתת למשטרה את הלוגים של השרת שמראים שאכן הוא כתב את זה ופלוס העתקים שלי וחקירת הנערות ויראו כי הנערות אכן מתחת גיל 18 הוא בן 22 לא משנה הסכמה בלי הסכמה יש שם כ 5 בחורות כול אחת קטינה איזה 10 שנים לא נראה אותו , טמבל לא היה צריך להשוויץ בחברות שלו
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מוסרי על מה אתה מנסה לפצות עם כל התלהבות הזאת? : כולם פה צוחקים עליך ומספרים בדיחות, אבל בטח הבדיחה האמיתית נמצאת במכנסיים שלך. הא ותנו לו באן
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אוי תהיו בריאים לאן הגענו הא? תסתכלו מהצד על האשכול הזה אם בכלל אפשר לקרוא לו כך
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים למי שיש קצת שכל בראש , שיפסיק להגיב בת'רד הזה.ככה אתם לא תיראו מגוחכים יותר ממה שעשיתם את עצמכם.בקרוב הת'רד ינעל.
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אתה דוד של נאור "גמבה" אז מה אתה מדבר...לך אסור... חחחחחחחח...דרך אגב תישאל את צ'קי הוא מהשכונה שלך לא??? עם מי יצאתי ודרך אגת את התמונה של הגר צילמתי בבית החן שם לב טוב....אז מה אתה מזיין שלחה לי תתמונה ועזוב שהגר גרה בית מול אחותי...בונא סומלי תמונות שולטות..רק לא הבנתי מה חבר שלך גר בפח?חחחחחחח שפכת אותי על הריצפההההההה
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים עכשיו קראתי את הדיון חחחחחחחחחח איזה צחוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהקוסקוס הזה כולה שם תמונות של ילדות...בנות 15+-. ואתם כמו ג'אמוסים שכל היום מאוננים מול מעבדים וזכרונות מאיימים בלהתלונן למשטרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים חבר שלך גר בפח זבל? כי אמרת שעישנתם בבית שלו.בכל מקרה, מה אתה מנסה להראות? שאתה ערס? או שיש לך חברה קונפה? שאתה מאגניב? כל התשובות נכונות?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים הסבר קצר על החוק בישראל בקשר לקטינות: (זה מעודכן לשנת 2001 בערך אבל אני מאמין שזה לא השתנה)אם היא מעל 16 הכל חוקיאם היא בין 14 ל 16 זה בעילת קטינה (ליתר דיוק "בעילה אסורה בהסכמה")אם היא מתחת ל 14 אז זה אונס וזה לא משנה גם אם היא באה אלייך והתחננה שת***ן אותה זה עדיין אונס
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לדעתי כל מי שהשתתף בת'רד הזה צריך לקבל באן.. או לפחות MUTE לשבוע.מה נסגר איתכם אנשים?פשוט בושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.