עבור לתוכן

הבאתי עוד תמונה שהיכנתי בפוטושופ אני וחברה שלי...

Featured Replies

פורסם

אוקיי חייב להגיד שזה הת'ראד הכי קרוע שנתקלתי בו כאן. אם כבר כולם פה דוחפים את האף, אז אני אדחוף את החוטם שלי : :)

מוסרי.... : אחי - אתה צריך פסיכולוג- לא סליחה- פסיכאטר - דחוףףף. נראה לי אתה מזוכיסט האמת- משום מה בכל פורום שאתה מוציא מילה מהפה אתה מצליח לעצבן את כולם וכולם יורדים עליך, כאילו מה אתה נהנה מזה? אפילו כאן שמת תמונות (ולפיגור הזה נגיע עוד מעט) , נגיד במלים הממש עדינות שקיבלת תגובות לא הכי אהודות, אז אתה לא מבין את הרמז ושם תמונות יותר מזעזעות? חחח אתה נהנה מזה שקוטלים אותך או מה?

לגביי הבנות שאתה יוצא איתן... זה שהן נותנות (ואני בספק עד כמה בחורה רצה לפתוח רגליים כשהיא בת 13 אלא אם כן אתה פותח לה אותן בכוח) זה טוב ויפה, הרעיון הוא לא ללכת לבחורה שנותנת (כי אלה המעפנות כמו הג'וחות שהבאת בתמונה והקטינות) אלא לקחת בחורה נורמלית, בגיל שלך - רצוי אפילו שנה מעליך סתם לאגו העצמי, וגרלום לה "לתת" ... כי וואלה אחי- בן 22... שבכלל מסתכל על בנות טיפש-עשרה (אתה יודע מה? אוקיי 17-18 עוד אפשר להבין, אבל מתחת? ...) שמע זה פאטתי- כל מי שנראה לא מכוער יכול בקלות להשכיב איזו פוסטמה- מה נסגר איתך??

כאילו זה מה שאתה תופס מעצמך? הגעת לרמה כזאת של עליבות שאני אשכרה שוקל לשאול אותך כמה שילמת לבנות כדי שיצטלמו?

מישהו פ הציין משהו לגביי הסטייל שלך- וואו בחיים שלי לא ראיתי ז'רקא מוחצן כזה- כאילו מה נסגר? קח פוסטר תדביק על עצמך אני "ערס קטן ומסריח" וזהו. אני מתפלא שמישהי בכלל מסתכלת עליך (סליחה, חוץ מהבנות 13 למיניהן...)

חסר בקרית שמונה בחורות בגיל נורמלי? חיילות? משוחררות?

לגביי זה שירדת על מישהו בגל שהוא זלזל בצורת הבילוי שלך (לעשן נרגילה בפח זבל) - מוסרי, אוווווו אפשר חתימה??? איזה כלי עולם אתה- איזה כבוד בכלל לדבר איתך - זה מוסרי זה שמעשן בפחי אשפה- איזה כלי הוא... (עלוב משהו) כנראה שבקרית שמונה אין הרבה מה לעשות אז מבקרים בפחי אשפה? (לא יודע אני לא מכיר את קרית שמונה )

לגביי זה שאתה כל הזמן זועק כמה אתה עשיר- שוב- אפשר חתימה?? יא חתיכת מעפן- צא מזה אתה חושב שאתה מעניין מישהו? וכמה כסף יש לך (לא סליחה,כמה כסף יש לאבא) אתה חושב שזה מזיז למישהו? עם כל הכסף שלך מה אתה עושה? מעביר ליל שישי בתוך פח... (תגיד מה איך זה הולך, אתם משלמים שכירות על הפח? מה כמה כסף זה להשכיר פח לשעה?)

בקיצור- יצאת טמבל, פדופיל, ואת זקוק דחוףףףף לטיפול, אהה ושכחתי : חשבתי שערסים מתחילים להכחד מהעולם לא?

סתם אני מדמיין לעצמי תמונה: מוסרי יושב בחדר היוקרתי שלי - מקליד לפורום של אתר החומרה המוביל בישראל, לצלילי אבי ביטר ... מזעזע.

ועכשיו אני יודע מה יקרה, במקום לסתום את הפה ולהפנים אתה תוציא עוד הערה מפגרת (שתגרור עוד קטילות עליך), תכניס תמונה אולי של אחיינית שלך בת ה8 כשהיא רק עם תחתונים ותגיד לנו שאנחנו אפסים..

:yelclap: :yelclap: :yelclap: סיכמת פשוט הכל עד כמה שהבן אדם הזה טיפש .

• תגובות 106
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מממ...כמה שנים יושבים בכלא על פדופיליה?

אני חושב שזה באן מספיק טוב..

פורסם

האמת הקטע הטוב בלהכניס פדופילים לכלא, זה שבמיוחד

בארה"ב שאר האסירים לא אוהבים אותם (כי הם פדופילים...)

אז הם הופכים אותם לביץ' שלהם ומרחיבים להם את החור...

פורסם

זה נקרא אונס לשכב עם מישהי שבת פחות מ18 נכון ? יאלה כולנו עדים יש תמונות יש לוגים יש משות ויש כתובות יאלה למשטרה!

אשכרה בו נתלונן עליו מכמה סיבות

1 הוא מסוכן לציבור אני לא רוצה שהפדופיל הזה יתעסק עם אחותי

2 כי הוא מציק

3 נמאס לי לראות אותו בפורום שישב קצת בכלא

4 נראה את כוח הכסף אם 40 מליון דולר יכולים להוציא אםד מהכלא

מה אתם אומרים?

פורסם

האמת זה לא נחשב אונס אלא בעילת קטינה

(אני מאמין), אבל בטח כמו כל העבירות בארץ,

העונש הוא מינימלי כ"כ שזה עלוב ומסכן, למרות

שלדעתי מגיעות לו איזה 3 בפנים לפחות

פורסם

בע ביאסתה :kopfpatsch:

פורסם

אבל אני בטוח שזה בהסכמה שלה...

פורסם

פדיפוליה זה בערך 10 שנים בפנים...וזאת אכן פדופיליה!

אם משהו יכול להכין גיבויים לתצמונות שלא יימחק אותם...

פורסם

כבר עובד על זה :hi:

פורסם

למען האמת זה לא משנה

(אני יודע רק חוקים של ארה"ב,אז שמישהו שיודע חוקים בארץ שיתקן)

לפי החוק, אם אדם מעל גיל מסויים (22 זה מעל בטוח) מקיים יחסי

מין עם מישהי מתחת לגיל מסויים (ו13 זה בטוח מתחת לגיל), אפילו

אם יחסי המין היו בהסכמה, הוא נחשב לאשם בבעילת קטינה שכן לפי

החוק הקטינה אינה בעלת כושר שיפוט מספיק טוב בשביל לסרב ולכן

זה לא משנה אם היא הסכימה או לא (אם לא הסכימה=>אונס=>יותר זמן בכלא)

פורסם

כוסית חברה שך, כל הכבוד..

עוד תמונות יתקבלו בברכה

פורסם

פדופיליה זה כן,זה מה שבטוח.

אגב היא לא באמת בת 13 בתמונה שם,עכשיו היא אמורה להיות בת 16 בערך אבל אם זה היה לפני שלוש שנים  :pissed:

פורסם

זה נקרא אונס לשכב עם מישהי שבת פחות מ18 נכון ? יאלה כולנו עדים יש תמונות יש לוגים יש משות ויש כתובות יאלה למשטרה!

אשכרה בו נתלונן עליו מכמה סיבות

1 הוא מסוכן לציבור אני לא רוצה שהפדופיל הזה יתעסק עם אחותי

2 כי הוא מציק

3 נמאס לי לראות אותו בפורום שישב קצת בכלא

4 נראה את כוח הכסף אם 40 מליון דולר יכולים להוציא אםד מהכלא

מה אתם אומרים?

5 חברה שלו תיהיה פנויה

;D

פורסם

חחחח הת'ראד הזה קורע אותי מצחוק

אני עדיין מתפלא ששום אדמין לא נעל אותו עדיין...

(איך ברור שדווקא עכשיו יבוא אחד וינעל,עד שהתחלנו להנות)

פורסם

פשש ממש כמו סדרת בלשים איכותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים