עבור לתוכן

הבאתי עוד תמונה שהיכנתי בפוטושופ אני וחברה שלי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה קרה כולה כמה חברות שלי...וכמה חברים מהשכונה ,תעלו גם אתם שטויות אם יש ואתם לא נרקבים כל היום בבית בגלל חוסרי חברים וכאלו כל אחד והשריטה שלו אז תעלו ...כמו שראיתי תמונות מישו יושב עם בנים פה בפורום ושותה והם מצולמים מסטולים נו אז איפה הבנות פה ועוד אתם יורדים עליי חחחחח עלובים....לשתות עם חברים חחחחחחחחחח הומואים בימנו שותים עם בנות....לפי דעתי :jump::screwy::cool2::lol: ;D :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 106
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוסרי מצטער להגיד לך אבל יש לך בעיה קשה אני בן 15 מתעסק עם ילדות בנות 15-14 אתה בן 22 מתעסק עם ילדות בנות 13 ? לך לפסיכולוג תציל תצמעך לפני שתעשה איזו שטות , והזות בת 13 לא יודע אבל היא לא נראת ככה צריך להיות לה 15-16

פורסם
  • מחבר

טוב אני יצאתי לסטודיו 23 (מעדון בק"ש) עם ידידה לכו תעשו בייד מול המחשב...צאו מהבועה(מסך)הכי כיף להתעורר עם מישהי צמודה על הבקר...

פורסם

נו ברור :xyxthumbs:

אבל אלוהים ישמור היא רק בת 13 :smile1:

מוסרי אתה ממש לא מוסרי :screwy:

מזכיר ציטוט נחמד

<ckx> women ask for it

<ckx> they act all old and mature

<ckx> and then you stick your cock up their ass

<ckx> and they get all bitchy

<ckx> "I"M ONLY 13, I'M ONLY 13

!!!"

פורסם

חביבי אני כבר 5 פעמים ההיתי עם מישהי צמודה אלי כול פעם אחת אחרת משכבה אז שב בשקט ולא יודע מה איתך אבל השילוב כאן של כסף , צילומים והרבה בחורות שונות שעושות פוזות למצלמה מעלה לי מילה לראשת השלם תחזר ז ו נ * ת

שמישהיו יקח תאיפי שלו למחלקת ההגירה ולבית חולים פסיכראטרי הבן אדם חושב שנשים מהרחוב שלוקחות כסף בעד **** הם חברות שלו

פורסם

כן הא אבל לא רק זה רושמים בוקר ולא בקר כהראה גם אתה חובב פרות מושבע :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אם זה לא ערסים - אני לא יודע מה כן  ;D רק חסר לכם איזה סוברו ג'סטי עם אגזוז ענק  ;D

אל תפגע מוסרי אבל ככה זה נראה  :smile1:

מה נידבקתם על סוברו יש לי יענט שלי לא של ההורים פיאט פונטו 2003 להורים זה כבר המרצדס 500

פורסם
  • מחבר

מוסרי יא עלוב תמצא חברות ואל תאונן על ילדות בנות 15 *שיעול*הגר וקנין *שיעול* דניאל *שיעול*

בטח היא פילו לא מכירה אותך סתם יש לך תמונה שלה שמישהו שלח לך או שמקס' היא הייתה צריכה איזה סנג'ר שיש לו אוטו  :smile1:

אתה בין 22 הולך עם ילדים בני 15 משחק משחקי מחשב עם קודים משקיע אלפי שקלים במחשב וקורא לנו 'חסרי חיים'   :screwy:

חחח יא אדיוט תישאל את כל הקרית אפילו את דניאל ההיתי איתה חצי שנה!!! אדיוט לך תתעדכן...ואיפה אתה רואה את הגר וקנין??? זאת הגר דרי....

פורסם
  • מחבר

אתה דוד של נאור "גמבה" אז מה אתה מדבר...לך אסור... חחחחחחחח...דרך אגב תישאל את צ'קי הוא מהשכונה שלך לא??? עם מי יצאתי ודרך אגת את התמונה של הגר צילמתי בבית החן שם לב טוב....אז מה אתה מזיין שלחה לי תתמונה ועזוב שהגר גרה בית מול אחותי...

פורסם

אני מציע שנפסיק להיתייחס אליו, הוא ממש דורש צומי...

אז להורים שלך יש מרצדס 500 ולך יש X800XT של ASUS מה אתה מתלהב בזה ...

לי יש וילה 3 קומות אתה חושב שזה מעניין מישהו .

פורסם

1 למה דאבל פוסטינג ?

2 לא ההיתה מאור לצאת לחברה הכוסית שלך שאתה הולך ל*** אותה ? לא העיקר אני יוצא לכו תאוננו

3 יש לי ילד ביכתה הומו מליין כזה כול הזמן בא עם זוג משקפי שמש חדשים יש לו איזה 400 סוגות שחושב שכול הבחורות בשכבה חולות אליו

האם זה אתה ?

4 תקלוט אתה עושה מעצמך פדיחה אחת גדולה משחק אותה ערסות שאפילו הערסים לא רוצים אותך ואתה מעלה תממונות האלה לפה "חברה שלי בת 13"

וחושב שנתפוס וואי איזה גבר גבר אתה חביבי כולם כאן בני 16 ומעלה שלא זקוקים לתמונ ות שלך מה זה בחורה ומה עושים איתה ובטח לא לעצות שלך אז יאלה

טוס לי מהפורום ואדמין תנעל תנושא הזה חוץ מספאם וירידות על מוסרי לא יצא מכאן כלום !

פורסם

אוקיי חייב להגיד שזה הת'ראד הכי קרוע שנתקלתי בו כאן. אם כבר כולם פה דוחפים את האף, אז אני אדחוף את החוטם שלי : :)

מוסרי.... : אחי - אתה צריך פסיכולוג- לא סליחה- פסיכאטר - דחוףףף. נראה לי אתה מזוכיסט האמת- משום מה בכל פורום שאתה מוציא מילה מהפה אתה מצליח לעצבן את כולם וכולם יורדים עליך, כאילו מה אתה נהנה מזה? אפילו כאן שמת תמונות (ולפיגור הזה נגיע עוד מעט) , נגיד במלים הממש עדינות שקיבלת תגובות לא הכי אהודות, אז אתה לא מבין את הרמז ושם תמונות יותר מזעזעות? חחח אתה נהנה מזה שקוטלים אותך או מה?

לגביי הבנות שאתה יוצא איתן... זה שהן נותנות (ואני בספק עד כמה בחורה רצה לפתוח רגליים כשהיא בת 13 אלא אם כן אתה פותח לה אותן בכוח) זה טוב ויפה,  הרעיון הוא לא ללכת לבחורה שנותנת (כי אלה המעפנות כמו הג'וחות שהבאת בתמונה והקטינות) אלא לקחת בחורה נורמלית, בגיל שלך - רצוי אפילו שנה מעליך סתם לאגו העצמי, וגרלום לה "לתת" ... כי וואלה אחי- בן 22... שבכלל מסתכל על בנות טיפש-עשרה (אתה יודע מה? אוקיי 17-18 עוד אפשר להבין, אבל מתחת? ...) שמע זה פאטתי- כל מי שנראה לא מכוער יכול בקלות להשכיב איזו פוסטמה- מה נסגר איתך??

כאילו זה מה שאתה תופס מעצמך? הגעת לרמה כזאת של עליבות שאני אשכרה שוקל לשאול אותך כמה שילמת לבנות כדי שיצטלמו?

מישהו פ הציין משהו לגביי הסטייל שלך- וואו בחיים שלי לא ראיתי ז'רקא מוחצן כזה- כאילו מה נסגר? קח פוסטר תדביק על עצמך אני "ערס קטן ומסריח" וזהו. אני מתפלא שמישהי בכלל מסתכלת עליך (סליחה, חוץ מהבנות 13 למיניהן...)

חסר בקרית שמונה בחורות בגיל נורמלי? חיילות? משוחררות?

לגביי זה שירדת על מישהו בגל שהוא זלזל בצורת הבילוי שלך (לעשן נרגילה בפח זבל) - מוסרי, אוווווו אפשר חתימה??? איזה כלי עולם אתה- איזה כבוד בכלל לדבר איתך - זה מוסרי זה שמעשן בפחי אשפה- איזה כלי הוא... (עלוב משהו) כנראה שבקרית שמונה אין הרבה מה לעשות אז מבקרים בפחי אשפה? (לא יודע אני לא מכיר את קרית שמונה )

לגביי זה שאתה כל הזמן זועק כמה אתה עשיר- שוב- אפשר חתימה?? יא חתיכת מעפן- צא מזה אתה חושב שאתה מעניין מישהו? וכמה כסף יש לך (לא סליחה,כמה כסף יש לאבא) אתה חושב שזה מזיז למישהו? עם כל הכסף שלך מה אתה עושה? מעביר ליל שישי בתוך פח... (תגיד מה איך זה הולך, אתם משלמים שכירות על הפח? מה כמה כסף זה להשכיר פח לשעה?)

בקיצור- יצאת טמבל, פדופיל, ואת זקוק דחוףףףף לטיפול, אהה ושכחתי : חשבתי שערסים מתחילים להכחד מהעולם לא?

סתם אני מדמיין לעצמי תמונה: מוסרי יושב בחדר היוקרתי שלי - מקליד לפורום של אתר החומרה המוביל בישראל, לצלילי אבי ביטר ... מזעזע.

ועכשיו אני יודע מה יקרה, במקום לסתום את הפה ולהפנים אתה תוציא עוד הערה מפגרת (שתגרור עוד קטילות עליך), תכניס תמונה אולי של אחיינית שלך בת ה8 כשהיא רק עם תחתונים ותגיד לנו שאנחנו אפסים..

פורסם

אני אומר שלח! :yelclap:

פורסם

האמת לא הבנתי מה הביעה כולך כך להכניס ילה בת 13-16 למיטה ? מלאה נראה אותך מכניס בת 22 ככה כמו שצריך כוסית אבתל אתה מכניס למיטה ילדות בנות 13 שקטנות ממך בהרבה ואתה מתלהב מזה ? איזה דפוק

איך בא לי לגלות את מספרי הטלפון של האבא \ אח של הילדות כאן בתמונות מענין מה יקרה לך אחרי שאני יראה להם כאן איזה פדופיל משכיב תבת \ אחות שלהם

פורסם

התראד הזה זה הדבר הכי קורע שקראתי בחיים שלי ! יותר מצחיק משלום אסייג :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ושמתם לב כמה שגיאות כתיב יש לו ? אבא שלו בטח אמר לו "בן אל תעשה בגרות בלשון , אני אשחד את הבוחנים בשבילך ואקנה לך סוברו ג'סטי עם ספויילר, חישוקים ואת כל ה25 דיסקים של מומי לוי וסאבלימינל והצל"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים