פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים התמונות האלו מסכמות את רוב הערסים סני העשרה בעיר... (קריית שמונה) אבל מוזר הם כל הזמן מסתובבים אצלנו ליד הבית (לידור וקנין וכל הפמליה ואף פעם לא ראיתי אותך איתם) והיא פאק שיט בת16 ואתה בן 22 ובעצם כל הערסים שאתה מצולם איתם גם בערך בגיל 16 איפה החבר'ה האיכותיים מהתיכון?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים בלי להכנס לקטע שאתם נראים כמו ערסים (לא מכיר אישית), שמתי לב שאתה נרקיסיסט, מאוהב בעצמך לגמרי
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים בלי להכנס לקטע שאתם נראים כמו ערסים (לא מכיר אישית), שמתי לב שאתה נרקיסיסט, מאוהב בעצמך לגמרי :lol: בהחלט מאוהב בעצמו , כל יום תוקע פה תמונה שלו .
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים חחח לפני שבוע היה לי בול אותו הדמנות לצלם את החברה לשי אבל אבלי בגדים אצלי בחדר בעסה שלא עשיתי את זה ההינו יכולים לפתוח תראד החברה שלי בחדר לאחר מלכאת האהבה
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים חחחחחחחחחח הוא גנב שרשור :lol: :lol: אגב קוראים לחבר שלך מוישה אופניק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מה הקטע ? לי יש איזה 2-3 כאלה איפה שהוא בבית ו200 כדוים של 5.62 ו עוד כמה מאות של 9 מילמטר סכין קומנדו שק שינה צבאי רימון עשן אבוקה חחח יש לי בבית נשקייה חח מי רוצה ?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מה הקטע ? לי יש איזה 2-3 כאלה איפה שהוא בבית ו200 כדוים של 5.62 ו עוד כמה מאות של 9 מילמטר סכין קומנדו שק שינה צבאי רימון עשן אבוקה חחח יש לי בבית נשקייה חח מי רוצה ? מצ"ח ?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים הם נראים כמו משפחת ערסים מהודרת יוצאים לעשן בפח זבל אין תענוג ייותר מזה אחרי זה תופסים נערה ב16 שאתה בן 22 ומשכיבים אותה כמו שזה קשה ? במיוחד כזותי ערסותית אחרי זה מטמסטלים ומסתובבים מסטולים ברוחובות עד 8 בבוקר למחרת וכמובן בבוקר ישר עושים מנגל ! איזה אחלה בזובז זמן מסומרי
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אם אתה באמת בן 22 ואתה מתעסק עם אחת בת 16אני מרחם עליךמה שעוד אתה מסכן זה שעוד 10 שנים אתה תיהיה עיוור (טלויזיה גדולה במרחק אפסי)
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים החברה דווקא בסדר היבעיה היא שהיא ערסית כמובן שאפשר ל להקשיב לה צועקת לך משה תביא תעמבה ותגדליק תמנגל ותבדוק למה הנרגילה לא עובדת חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.