עבור לתוכן

אונליין פרו איבולשן סוקר 4

Featured Replies

פורסם

שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!!

יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד..

איסקיו 204427533

פורסם

יש לך מקורי?

אם כן אז תפנה לחברה

אם לא אז תפנה החוצה מהפורום...

פורסם

סופר ג'ינימן היקר...

pes4 online היא תוכנה חינמית שמקשרת בין שחקנים מכל העולם...

הוא כתב "הורדתי את התוכנה" ולא "הורדתי את המשחק"... תקרא טוב לפני שאתה מגיב.

ניתן להוריד אותה פה לחץ כאן

ולענייננו - אתה מפעיל את התוכנה, קובע שם משתמש ומראה לתוכנה איפה בדיוק נמצא הקובץ PES4.EXE שמפעיל את המשחק.

אח"כ אתה פותח את הלשונית בצד שמאל למעלה pes4online ובוחר connect. שים לב כי יש לך גם "change room" ואתה יכול לבחור חדרים שונים (worldcup, europe וכו').

אתה מקבל חלון מצד ימין עם המון שמות משתמשים ובראשו לשונית "challenge". אתה בוחר משתמש אקראי עם העכבר, מסמן אותו ואז לוחץ על   "challenge". יש לו 30 שניות להסכים או לסרב ואם הוא לא מגיב בתום הזמן הזה, ה"קריאת-תגר" כביכול, מתבטלת. אם הוא מסכים יופיע לך חלון עם כפתור "LAUNCH PES4" שכתוב בתוכו מה צריך לעשות, אבל בגלל שאני במשמרת לילה משעממת מאד ולא בא לי להכין שיעורים, אני ארחיב  ואתרגם עבורך.

בעיקרון, אם עשית challenge למישהו אתה ה-HOST והוא ה-CLIENT. אתה נכנס למשחק, עושה online, בוחר HOST ומחכה עד שמופיעה לך בקשה מהיריב לאשר את המשחק (קח בחשבון שזה לקח קצת זמן עד שהיריב מעלה את המשחק וכל זה). אם מישהו עשה לך challenge (או לחילופין, סימנת מישהו מה"HOSTS" ועשית JOIN GAME), אתה נכנס למשחק, בוחר ONLINE, בוחר CLIENT ולוחץ על INPUT (אמור להיות הכפתור של הבעיטה) והתוכנה מכניסה לשם אוטומאטית את ה-IP של המתחרה שלך. משם אתה בטח יודע להמשיך... תהנה.

אגב, אם אתה לא רוצה להזמין אחד אחד, יש לך מצד שמאל חלון תחתון שנקרא "hosts". יש שם כפתור "host game" שאתה לוחץ עליו ואז השם שלך מופיע וכל מי שמחפש יריב יכול לסמן אותך וללחוץ על הכפתור הצמוד "join game". כמובן שגם אתה יכול לסמן כל אחד מהרשומים שם למטה ועשות "join game".

כמו-כן, אני מציע לך להיות רק HOST כי כשאתה CLIENT יש LAG (שיהוי) של איזה חצי שנייה שממש מוציא ת'כיף מהמשחק... למרות שאם אתה משחק נגד מישהו מהארץ זה פחות מורגש מאשר אם אתה משחק נגד מישהו מאירופה למשל.

עוד נקודה: לא צריך כל פעם לסגור ולפתוח את המשחק מחדש. אתה יכול להשאיר אותו פתוח, רק קח בחשבון שיכול להיות שאצל היריב שלך המשחק עולה מאפס כרגע ולוקח קצת זמן עד שתראה תגובה במשחק שלך.

זהו בינתיים. אדיוס.

פורסם

גם לי יש אותה הבעיה מבקש ערה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים