פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים מה הבעיה להוסיף בכותרת את המילה מקלדות?*"מתלבט בין כמה סוגי מקלדות" , כל כך קשה היה להוסיף את זה בכותרת כדי שמשתמשים ידעו במה בכלל אתה מתלבט?
פורסם 2004 בדצמבר 821 שנים בהתחלה כתבת ערכה של Genius ואח"כ מיקרוסופט ואחרי זה בתמונות הכנסת את של מיקרוסופט קודם ואת של Genius אח"כ... בדיוק הפוך. עכשיו למשל אני לא הבנתי מה nim901 התכוון שכתב "קח את הראשון" - איזה סט ראשון? ראשון בכתב, ראשון בתמונות, ראשון בבידור? חבל אחי...
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים הו, לזה אני מסכים... יש למיקרוסופט התקני חומרה לא רעים בכלל (בניגוד לתוכנות ) לי יש את הסט הרגיל שלהם (לא אלחוטי) הפשוט יחסית (נדמה לי גירסאת המולטימדיה זה נקרא, עם הכפתורים לשליטה בעוצמת קול, פליי וסטופ וכול זה) ואני מאוד מרוצה ממנו. יש להם באמת מקלדות ועכברים טובים (גם ההגה שלהם - Sidewinder עם Force Feedback הוא לא רע בכלל, אבל זה כבר נושא אחר).
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים א קשור לזה, המקלדת השניה (לא של מיקרוסופט) היא מקלדת חמודה מאד (אני עובד איתה) אבל הבעייה היא בעכבר, הוא ממש דפוק. לכן קח את מיקרוסופט
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים לא ידעתי את זה, בסט השני לא השתמשתי... נדמה לי שהשתמשתי פעם בעכבר (רגיל) של Genius והוא היה בסדר אבל באלחוטי לא. את האמת, יש לי וידוי קטן - תסלחו לי שאני אומר את זה אבל אני לא אוהב עכברים/מקלדות אלחוטיים...
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר היי אנשים חזרתי וקניתי את הראשון של מיקרוסופט ואני מזה מרוצה ממנו ותודה לכל האנשים שנכנסו ועזרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.