עבור לתוכן

מתלבט בין כמה סוגי......

Featured Replies

פורסם

ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה

אני מתלבט בי

Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit

לבין

Microsoft Wireless Optical Desktop 3

או שיש לכם המלצה יותר טובה .......

אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח....

אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים.....

ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה :)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מה הבעיה להוסיף בכותרת את המילה מקלדות?

*"מתלבט בין כמה סוגי מקלדות" , כל כך קשה היה להוסיף את זה בכותרת כדי שמשתמשים ידעו במה בכלל אתה מתלבט?

פורסם

הסט הראשון, בעניים עצומות. עכבר יותר טוב וגם מקלדת GO FOR IT

פורסם

בהתחלה כתבת ערכה של Genius ואח"כ מיקרוסופט ואחרי זה בתמונות הכנסת את של מיקרוסופט קודם ואת של Genius אח"כ... בדיוק הפוך.

עכשיו למשל אני לא הבנתי מה nim901 התכוון שכתב "קח את הראשון" - איזה סט ראשון? ראשון בכתב, ראשון בתמונות, ראשון בבידור?

חבל אחי...

פורסם

חחח, כנראה קראתי בסדר הפוך. קח את הסט של איכסופט (microsoft)

פורסם

הו, לזה אני מסכים... :xyxthumbs: יש למיקרוסופט התקני חומרה לא רעים בכלל (בניגוד לתוכנות ;) ) לי יש את הסט הרגיל שלהם (לא אלחוטי) הפשוט יחסית (נדמה לי גירסאת המולטימדיה זה נקרא, עם הכפתורים לשליטה בעוצמת קול, פליי וסטופ וכול זה) ואני מאוד מרוצה ממנו. יש להם באמת מקלדות ועכברים טובים (גם ההגה שלהם - Sidewinder עם Force Feedback הוא לא רע בכלל, אבל זה כבר נושא אחר).

פורסם

א קשור לזה, המקלדת השניה (לא של מיקרוסופט) היא מקלדת חמודה מאד (אני עובד איתה) אבל הבעייה היא בעכבר, הוא ממש דפוק. לכן קח את מיקרוסופט

פורסם

לא ידעתי את זה, בסט השני לא השתמשתי... נדמה לי שהשתמשתי פעם בעכבר (רגיל) של Genius והוא היה בסדר אבל באלחוטי לא.

את האמת, יש לי וידוי קטן - תסלחו לי שאני אומר את זה אבל אני לא אוהב עכברים/מקלדות אלחוטיים... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

היי אנשים חזרתי :jump:

וקניתי את הראשון של מיקרוסופט :xyxthumbs:

ואני מזה מרוצה ממנו :lol:

ותודה לכל האנשים שנכנסו ועזרו :hi:

פורסם

תתחדש אחי! :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים