עבור לתוכן

אני מת לשחק...!!!!! אבל זה לא עובד.....

Featured Replies

פורסם

מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע.

יש לי XP אז הורדתי את התיקון אבל עדיין, הבעיה לא נפתרה.

כוונתי את ה-Compatibility ל 98 ואז הוא מבקש ממני את הדיסק השני, מה שאין לי. לא משנה איזה קראק הורדתי הבעיה לא נפתרה.

מה זה יכול להיות?

פורסם

יש גם תיקון לקראק , אבל לא נראה לי שמותר פה warez פנה אליי באיציק אני אשלח לך את הקובץ

פורסם

מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע.

כוונתי את ה-Compatibility ל 98 ואז הוא מבקש ממני את הדיסק השני, מה שאין לי. לא משנה איזה קראק הורדתי הבעיה לא נפתרה.

מה זה יכול להיות?

ולמה בדיוק נראה לך שאיכפת לנו?????????????????????? :bash:

לנעול!

פורסם

מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע.יש לי XP אז הורדתי את התיקון אבל עדיין, הבעיה לא נפתרה.

מה זה יכול להיות?

לזה אני קורא אינטליגנצייה מלאכותית :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ואכן לנעול!

פורסם

צחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

ביצע פעולה לא חוקית! lol!

פורסם
  • מחבר

מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע.יש לי XP אז הורדתי את התיקון אבל עדיין, הבעיה לא נפתרה.

מה זה יכול להיות?

לזה אני קורא אינטליגנצייה מלאכותית :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ואכן לנעול!

כן יש בזה משהו... ;)

פורסם

כפי שאתה יודע ידידי ווארז אסור באתר ... לכן קח יוזמה ומחק את הודעותייך לפני שינעל

פורסם

מה זה יכול להיות?

דיייי, זה כבר מצחיק שאנשים אפילו להוריד משחק ולהפעיל אותו לא יודעים.

ועוד אחר כך הם הולכים לנדנד על זה לחצי העולם ואחותו.

כמובן, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים