עבור לתוכן

ה6800 שלי לא מריץ משחקים טוב

Featured Replies

פורסם

היום סוף סוף קיבלתי את ה6800NU + 256twinMOS זיכרונות שלי, שזה יחד עם מעבד ה2.8GHz P4 שלי צריך להוציא ביצועים טובים מאוד, אז מה עשיתי? מיד בדקתי כמה משחקים שלי,

קודם כל שיחקתי בBATTLEFRONT על הגרפיקה הכי גבוהה, 1024*768 בלי פילטרים, הוציא לי בערך 35 FPS, זה נראה לי לא משהו אבל בסדר, זה שחיק לחלוטין ונראה נהדר.

המשחק הבא ששיחקתי היה Roller Coaster Tycoon, הוא רץ לי על FPS12 על הגרפיקה הכי גבוהה + AA4X + 1024*768 (הורדת הפילטרים בכלל לא עזר) עכשיו זה איטי, איטי מאוד, אבל במשחק כמו זה זה עוד סביל, אבל עדיין, זה היה מאכזב מאוד.

המשחק הבא ששיחקתי היה COD:UO, שיחקתי במפה בסיציליה, על הגרפיקה הכי גבוהה על 1024*768 בלי פילטרים, ושוב אכזבה, בסביבות ה20 FPS, והאיטיות הורגשה, היא בהחלט הורגשה.

המשחק הבא ששיחקתי בו היה UT2004, על הגרפיקה הכי גבוהה, 800*600, בלי פילטרים, וזה רץ על 10FPS!!! וגם פה האיטיות הורגשה בהחלט.

וזה מאוד מאוד מאכזב, אני הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, והם לא עזרו, מה אני עושה?!?!?! בטוח משהו לא טוב.

אני שיחקתי עם הגדרות של QUALITY בדרייברים, בדקתי באוורס, ולא לא עבדו עליי, זה כן 6800 (רגיל/NU) והיה לי 512 (256twinMOS +הזיכרונות הישנים שלי, שניהם DDR 3200).

ובדקתי את כל הFRAME RATES עם FRAPS.

נ.ב אני לא רוצה לפרמט, אז בבקשה תמצאו דרך אחרת, אני כבר ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים חדשים, יש לי DX9.0C.

פורסם

10 FPS באנריל זה ממש מאכזב רואים שזה בעיה איכשהו בכרטיס

אצלי ב 9600XT רוב הזמן זה 60FPS

לדעתי תפרמט ;)

תנסה אבל לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה. ;D

ואז תגיד אם עדיין זה איטי

פורסם

תנצל את האחריות שלך...

תגיד להם שזה לא פועל טוב ושהם יבדקו את זה...ואם אצלם לא תהיה בעייה אז הם יביאו לך בכל זאת כי הכרטיס תקין...

ואם אצלם זה גם יפעל לאט אז הם גם חייבים להחליף לך כי יש לך אחריות!

פורסם

תנסה להתקין דרייברים לצ'יפסט...

פורסם

פירמוט :)

תגבה קבצים חשובים

פרמט שהכל יהיה נקי וחלק.

:xyxthumbs:

פורסם

תנסה לפרמט באמת, כי אפילו ה- Gf4ti4200 שלי נותן ביצועים טובים יותר ב- Unreal.

או שזאת בעיה במחשב שלך או בכרטיס הספציפי הזה. כי הכרטיס הזה אמור לתת לך ביצועים הרבה הרבה יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

תנסה להתקין דרייברים לצ'יפסט...

דרייברים לכרטיס מסך? כי לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון בצ'יפסט.

פורסם

דריברים ללוח ..

פורסם
  • מחבר

דריברים ללוח ..

ואיך אני מוריד חדשים? וזה מסובך להתקין אותם? או שזה כמו להתקין כל דבר רגיל?

עריכה: בדיוק בדקתי מה הלוח אם שלי בEVEREST (משהו של GIGABYTE, זה שם ערוך לאללה, של מלא מספרים, אני מנחש שזה לא השם של הדגם של הלוח אם) וראיתי שכתוב שם BIOS DOWNLOAD, זה מה שאתה מתכוון?

פורסם

פירמוט :)

תגבה קבצים חשובים

פרמט שהכל יהיה נקי וחלק.

:xyxthumbs:

מסכים.

פורסם

תעשה ריסטארט

תפעיל משחק ואחרי כמה דקות תצא ממנו

תעשה Alt Ctrl Del

תבדוק ב performance לכמה מגיע הערך PEAK

אם התוצאה גבוהה מ 512 מ"ב אז חסר לך זיכרון ואולי זה אחד הסיבות שהוא נתקע

פורסם

הנה כמה פעולות לעשות

1. clean the old drivers

2. לעדכן הכל , לוח , כרטיס , ציפ

3. ניקיון ב adware ,spybot

4. דיפגר .

לא עובד .

אז פירמוט, הכי טוב

עם זאת המערכת שאתה הולך להישאר איתה לשנה הקרובה +

ולא מתכנן לעשות שינויים בחלקי המחשב (אני מדבר על החלפת לוח , לזה בדרך כלל צריך פירמוטים) אז תפרמט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים