עבור לתוכן

תמונות של ה RIO CARBON מול NOKIA 3100

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם צריך בשבילו תוכנה מיוחדת או מספיק שמחברים אותו לכל מחשב (מצטער אם כבר כתבת ופיספסתי).

וגם רציתי לדעת איך מתבצע המעבר בין השירים , מסובך למצוא שיר מתוך איזה 1000 ? והאם אפשר גם לראות את השירים בתור קבצים מבלי קשר ל ID3 TAG שלהם. כי לא לכולם יש ולשירים שיש זה לא תמיד מוסדר כמו שצריך וזה אומר להתחיל לעבוד על כל TAG'S וזה נראה לי ממש מעצבן. (אופציה שיש ב IRIVER).

אפשר גם לשמוע בלי אוזניות ? (בקשר לכולם: IRIVER , RIO , IPOD וכו'..)

וגם לא הבנתי אם יש שלט או לא ? אם כן איך הוא.

תודה.

• תגובות 51
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא צריך אף תוכנה כדי לחבר את ה RIO CARBON למחשב, אתה יכול להעתיק גם מוזיקה (והוא יזהה אותה לבד) וגם סתם דברים אחרים לאיכסון עליו.

כל המערכת ניווט שירים מבוססת TAGS בלבד, ואין כרגע תמיכה ב DIRECTORY כמו ב IRIVER אולי בעתיד יהיה. לגבי ה ID3 TAGS, אם אתה רוצה אתה יכול להתקין את התוכנה שמגיעה עם המכשיר ובקלות לסמן את השירים שאין להם ID3 TAGS ולהוסיף, לי לא היו הרבה, והוספתי להם. כשאתה משתמש ב TAGS זה די פשוט להגיע לשיר שאתה רוצה.

לשמוע בלי אוזניות ? למכשיר אין רמקול פנימי, כמו לרוב המכשירים... לחבר למערכת לא ניסיתי עדיין....

אין שלט למכשיר הזה, ל CREATIVE ZEN MICRO יש, אבל ניתן לקנות אותו רק בנפרד מהמכשיר (הוא לא כלול במחיר).

המחיר בארה"ב כבר ירד ל 192$, יחסית ממש זול למכשיר בכזו איכות !

פורסם

סתם לידיעתך אייסברייק-לזן מיקרו(שאני מתכנן לקנות...) יש שתי גירסאות מוגבלות:

1)35000 היחידות הראשונות שיוצרו מגיעות עם בטרייה נוספת.

2)כל( כל!) היחידות שימכרו באיזור אסיה יגיעו עם השלט הנ"ל ורצועה לצוואר...

ככ:דיברתי עם היבואן(שהוא די נחמד דרך אגב...) והוא אמר לי שאנו(ישראל) נקראים אסיה...

אני יבדוק איתו מה קורה השבוע ויעדכן.....

איתן

פורסם

אני לא חושב ששלט הוא דבר כול כך קריטי במכשירים האלה כי הגודל של המכשיר הוא גם ככה בגודל של שלט ואין בעיה להשים אותו על הצוואר או בכיס ולהוציא שרוצים.

זה לא כמו דיסקמן שאם אתה בטיול שנתי נגיד אתה שם בתיק ומפתפעל דרך השלט, לדעתי שלט כאן מיותר.

פורסם

לא מרתי שהוא חובה.....אבל מה לעשות-הוא מוסיף!

איתן

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון בו באמת נחכה, נראה שיגיע לארץ, נראה את המחיר בארץ.....

דבר שני לא אמרתי שה ZEN MICRO רע, הוא מכשיר טוב מאוד. ההבדל בינו ל RIO CARBON הוא בעיקר הבדל של טעם ומה אתה צריך...

אם שניהם היו עולים היום אותו דבר, יתכן והייתי לוקח את ה ZEN MICRO, אבל בפועל יש הפרש של לפחות 50$....

פורסם
אם שניהם היו עולים היום אותו דבר, יתכן והייתי לוקח את ה ZEN MICRO, אבל בפועל יש הפרש של לפחות 50$....

וזה רק בגלל שהן מיקרו יצא לפני חודש וקרבון הרבה לפני.....

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים