עבור לתוכן

עזרה בתוכנת PartitionMagic Pro 7.0

Featured Replies

פורסם

יש לי שני הרד דיסקים במחשב אחד עם 40 GB והשני עם 4 GB. ההרד דיסק הקטן הוא בFAT32 והגדול בNTFS . אני רציתי לשנות את ה40GB לFAT32. אבל התוכנה אומרת שההרד דיסק השני הוא DYNAMIC DISK ולא NTFS ובWINDOWS כתוב שזה NTFS

ובגלל שזה DYNAMIC אני לא מצליח לעשות שינוים ולהפוך את ההרד דיסק FAT 32 וליצור מחיצות כל האפשרויות סגורות לי שם בעוד שבהרד דיסק הקטן אני יכול לשנות מה שבא וליצור מחיצות. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזו? ??? ???

פורסם

אין לי כ"כ ניסיון עם התוכנה (פרט לשינוי גדלי מחיצות) אבל תנסה לעשות את הדיסקט איתחול של הPM ואז תנתק את הHD של ה4GB ותשאיר רק את ה40 ותריץ את הPM בדוס (מהדיקט)

עוד פעם, זו יריה באפלה!

פורסם

סתם הערה :

א ל ת ע ב ו ר ל FAT 32

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי כל כך את הפיתרון הראשון ואני צריך להפוך לFAT 32 משום שאני רוצה להתקין WIN 98

פורסם

עצה - גבה את כל המידע על הדיסק לפני שאתה משחק עם ה PARTITION MAGIK.מנסיון - שחזור המידע אחרי נפילה של התוכנה בזמן פעולה יכול להיות פעולה מאד מתסכלת, מיאשת, ומעצבת במיוחד.

פורסם

אני לא הבנתי כל כך את הפיתרון הראשון ואני צריך להפוך לFAT 32 משום שאני רוצה להתקין WIN 98

בPM ישנה אופציב לעשות דיסקט הצלה(למעשה אאז"נ זה סט של כמה דיקטים ובאחד מהם יש גרסה של PM לDOS)

אח"כ תנתק את הHD של ה4GB ותשנה את ה40GB דרך הדוס

זה מה שהתכוונתי,מקווה שזה יעבוד

פורסם

אין לי מושג איך לעזאזל הדיסק שלך הגיע למצב כזה..

מה שבטח שזה פעולה שנעשה שלא במודע..

בכל מצב הדיסק שלך נמצא במצב דינמי מה שמאפשר לו עבודה עם מחיצות בצורה קצת שונה מאשר עם דיסק רגיל. ונתמך רק ע"י XP PRO !!

PM לא תעזור במצב הזה כי למיטב ידעתי דיסק שנמצא במצב כזה חייב להמחק כדי שיוכל לחזור להיות דיסק רגיל.

אתה יכול לקרוא בעזרה של Microsoft Managment console תחת הערך dynamic disk and volumes

פרטים לגבי דיסק שנמצא במצב כזה.

:bash:

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה מציע זה לעשות פורמט לFAT 32? ואני לא שיניתי כלום פשוט לא ידעתי מה זה NTFS ומתי שהתקנתי את ההרד דיסק החדש שלי פירמטתי לNTFS.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם באמת יש לך DYNAMIC DISK, אז אתה בצרות כמו שציין בני.

לדעתי הכי טוב תקרא ב HELP של ווינדוס על זה ותראה בדיוק מה המצב שלך ומה אתה יכול לעשות, אני קראתי שם על זה ומפורטות שם בצורה ממש טובה כל המגבלות בכל התנאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים