עבור לתוכן

אני קונה עכבר, התייעצות לגבי הדגם.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש למחשב... כרגע יש לי את ה MICROSOFT WIRELESS INTELLI MOUSE EXPLORRE 1.0A .. העכבר האלחוטי שלהם מלפני שנתיים... בגדול אני לא הכי מרוצה ממנו, יש לו בעיות שלפעמים במשחקים הוא קצת משתגע, וגם הוא זולל בטריות בטירוף (אין לו בסיס טעינה)....

עד היום היו לי רק עכברי MICROSOFT ושאלתי היא מה מומלץ היום ה MX-1000 של LOGITECH החדשים, או ה MICROSOFT החדשים טובים גם ?

דברים שחשובים לי הם: אלחוטי עם בסיס נטען (ובטריות נטענות בפנים), שלא ישתגע במשחקים מדי פעם, שיהיה גדול ונוח (אני זוכר שניסיתי פעם LOGITECH והם היו ממש קטנים לעומת העכברים של MICROSOFT)....

אשמח לתגובות אודות העכברים בשוק (האם ה 1000 משמעותית יותר טוב מה 700 ?) ואם אפשר גם לינקים לביקורות.

פורסם

אם אתה אוהב לשחק במשחקים, למה אתה קונה עכברים אלחוטיים? :screwy:

אני לא מבין בעכברים אלחוטיים, אבל שמעתי שה- MX1000 מצויין. באופן כללי הציוד ההיקפי של לוגיטק יותר איכותי מזה של מיקרוסופט.

אבל במקומך הייתי הולך על איזה MX500 או משהו של Diamondback אם אתה ממש "הארדקור" גיימר 8)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, אני לא HARDCORD גיימר, פשוט שגם בסתם משחקים FPS העכבר הנוכחי היה משתגע... אני רוצה אלחוטי כי יש לי פה בעיה להעביר את החוט של העכבר בלי שיהרס....

ה MX500 אם אני זוכר נכון, קטן מאוד יחסית ל MICROSOFT INTELLIMOUSE וזה היה מאוד לא נוח לי... אני מעדיף עכברים גדולים כאלה...

עוד תגובות?

פורסם

תודה על התגובות, אני לא HARDCORD גיימר, פשוט שגם בסתם משחקים FPS העכבר הנוכחי היה משתגע... אני רוצה אלחוטי כי יש לי פה בעיה להעביר את החוט של העכבר בלי שיהרס....

ה MX500 אם אני זוכר נכון, קטן מאוד יחסית ל MICROSOFT INTELLIMOUSE וזה היה מאוד לא נוח לי... אני מעדיף עכברים גדולים כאלה...

עוד תגובות?

לי עד לפני חודש היה עכבר של מייקרוסופט, גם אלחוטי.

עכשיו יש לי MX1000 ואני מרוצה ממנו מאוד, יש לו כפתורים מאוד נוחים בצדדים שמתאימים מאוד לגיימרים.

ממליץ עליו, ויש לו בסיס טעינה.

עריכה: יש פה את הMX1000 במחיר מעולה אם אתה רוצה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295&products_id=7534

פורסם
  • מחבר

אותו מחיר כמו ב NOACOMP רק שיותר רחוק לי :) ומחיר כזה לעכבר הוא לא מעולה :)

לי יש שתי כפתורים צדדים בMICROSOFT, זה הכפתורים שיש לו או אחרים ? מה לגבי הגודל של ה MX1000 לעומת ה MICROSOFT?

פורסם

אותו מחיר כמו ב NOACOMP רק שיותר רחוק לי :) ומחיר כזה לעכבר הוא לא מעולה :)

לי יש שתי כפתורים צדדים בMICROSOFT, זה הכפתורים שיש לו או אחרים ? מה לגבי הגודל של ה MX1000 לעומת ה MICROSOFT?

התכוונתי שזה מחיר שווה, ובנעה-קומפ יש 35 ש"ח דמי משלוח.

והם בערך אותו גודל, אולי הלוגיטק טיפה יותר קטן. אבל הרבה יותר נוח ובניגוד למיקרוסופט שכל משחק כמעט הוא קיפץ לי, בלוגיטק זה לא קרה לי עדיין.

פורסם

mx-1000 אחי לא תצטער

פורסם

Logitech MX 1000

הבחירה הכי טובה

העכבר פשוט עכבר יותר מדוייק פי 20 מכל עכבר אופטי

הוא גם יותר נוח

וזה עכבר פשוט סוס לכל דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים