פורסם 2002 ביוני 1423 שנים שלום לכולםניסיתי לשנות בביוס שמדובר במעבד 2.133 במקום 1.6 והוינדוס לא עלה נתן הודעת שגיאה שקשורה לקרנלאנא הסבר איך מבצעים אוברקלוקינג ללוח זה והאם צריך לשנות משהו פיזית בלוח פרט לביוסתודה
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר אני אמנם חדש בפורום אבל מאוד מאכזב שיש פורום מיוחד לאוברקלוקינג ואני לא יכול לקבל תשובה מה הכל רוח וצלצולים????
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים תיתן יותר פרטים על המערכתוכן יש לך 1.6aאיזה מארז יש לך ואיזה קירור יש בוובחור...... סבלנות
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר ראשית תודה על התייחסותךהמארז מאוורר היטב המעבד עם מאוורר מקורי של אינטל ואיני יודע איך להבדיל אם זהו מעבד A או B מה שאני כן יודע זה שזהו מעבד עם 512 קש ועובד בבאס 400 כמו כן איני יודע אם הוא מסוג WILLAMETTE או מסוג NORTHWOOD אשמח אם תאמר לי איך להבדילהמארז מאוור היטב בשני מאווררים פרט למאוור של הספק
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים תוכל להבדיל ע"פ סוג הסוקט שברשותך.ואם אינך יוד ע מזה זה סוקט, אמור לנו את דגם הלוחאם שלך ואני אוכל לומר לך.בעצם עכשיו כאשר אינ חושב על זה, המעבד שברשותך הוא Northwood, ולא Willmate.בגלל היותו בעל 512קאש.
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר אוקיי עברנו את המכשלה של זיהוי המעבד גם הצלחתי להאיץ את מהירות האפיק עד 125 מעבר לזה הוינדוס לא עלהכעת שאלתי היא האם ומתי צריך לשנות וולטאז למעבד (כרגע על 1.5 ) והחשוב ביותר כיצד ממהרים את הזכרונותוחברה יש לי ידע רחב בתחום המחשבים ואני יודע מה זה סוקתהתמחותי בעיקר ברשתות וגם ב - PC פשוט בנושא המהרות לא התעסקתי מעולם וחשבתי קצת לקבל עזרה מכםארז
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר אוקיי עברנו את המכשלה של זיהוי המעבד גם הצלחתי להאיץ את מהירות האפיק עד 125 מעבר לזה הוינדוס לא עלהכעת שאלתי היא האם ומתי צריך לשנות וולטאז למעבד (כרגע על 1.5 ) והחשוב ביותר כיצד ממהרים את הזכרונותוחברה יש לי ידע רחב בתחום המחשבים ואני יודע מה זה סוקתהתמחותי בעיקר ברשתות וגם ב - PC פשוט בנושא המהרות לא התעסקתי מעולם וחשבתי קצת לקבל עזרה מכםארז
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר תודה על התייחסותך המהירההזכרונות מדגם קינגסטון DDR266 סה"כ פס אחד של 256
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים ברמת העיקרון אין מניעה להעלות אותו לפחות עד המהירות של הזיכרונות (קרי 133) אם לא יותר (שזה כבר תלוי באיכות הסטיק של הזיכרון שברשותך), אבל יש גורמים אחרים שצריכים להילקח בחשבון.הרמת ה VCORE עוזרת במיקרים רבים (למרות שמוזר לי שאחרי המהרה כ"כ מינימלית כבר תצטרך להעלות). תנסה להעלות טיפה ותבדוק אם זה עזר. ד"א - איזה לוח אם?
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים מחבר עדיין לא הבנתי איך בדיוק מבצעים המהרה לזיכרון מה בדיוק משנים בביוס ?האם העלאתו של ה- VCORE היא למעשה האצתו של הזיכרון?כמו כן לוח האם רשום בכותרת זהו לוח חדש לחלוטין מסוג ASUS P4B266 USB2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.