פורסם 2002 ביוני 1423 שנים נכון.. מערכת אינטל כמעט תמיד יוצאת יותר יקרה. אבל לאוברקלוקרים מבינינו שווה התוספת הלא גדולה מידי הזאת בין 1.6 לאיזה XP בשביל הביצועים. לרוב האנשים, שלא מחפשים OC, ברור לגמרי ש מערכת מבוססת AMD היא הבחירה הנכונה.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים לדעתי כדיי AMD ! כי AMD 1700 שווה בביצועים ל P4 2000 ויש דברים שהוא אפילו מנצח אותו בתלת מיימד!!! ומחירו הרבה הרבה יותר טוב!וכדי לקבל את המקסימום הביצועים של מעבדי AMD כדי לקחת את GIGABYTE GA7VRXP !! והכל יהיה אחלה במחיר עוד יותר אחלה!
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים קודם כל אתה טועההamd xp 1700 לא עובר את ולא משתווה לפנטיום 4 2מקיסמום הוא משתווה ל1.9 וגם זה על מערכת חזקה מאודשניתתפסיק לכתוב עם כל כך הרבה סימני קריאה פה זה לא רוטרזה מראה על חוסר סבלנות וחוסר תרבותשלישיתתתרחקו מהלוח הזה של ג'יגהבייטיש לו יותר מדי מכאובים
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים קודם כל אתה טועההamd xp 1700 לא עובר את ולא משתווה לפנטיום 4 2מקיסמום הוא משתווה ל1.9 וגם זה על מערכת חזקה מאודשניתתפסיק לכתוב עם כל כך הרבה סימני קריאה פה זה לא רוטרזה מראה על חוסר סבלנות וחוסר תרבותשלישיתתתרחקו מהלוח הזה של ג'יגהבייטיש לו יותר מדי מכאוביםאפרופו לוחות ומכאובים.. מה שלום הBX של MSI?
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים לא בדקתי עדיין.......אני אבדוק ביום שני בגלל שמני מביא לי איזה פנטיום 2 slot1 (מני אני מת עלייך!!!1 :-*)ואז הלוח הזה יקבל בדיקה מלאהאם הוא לא טוב תצפה לראות אותי ביום שלישי.........
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים תתרחקו מהלוח הזה של ג'יגהבייטיש לו יותר מדי מכאובים לאח שלי יש את הלוח הזה ואנחנו רק מרוצים. גם כל הביקורות באינטרנט משבחות אותו וב KT333 ROUNDUPS גם אצל טום וגם אצל אנאד הוא מגיע למקומות הראשונים.יש בעיה לא ברורה בין GF4 (רק של MSI?) לבין לוחות KT333 (רק של גיגהביט?) זו ממש לא סיבה להתרחק מהלוח הזה.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים לא רק זהגיליתי בזמן האחרון עוד כמה מכאוביםוזה הבעיה בלוחות שלהם1 מתוך 10 לא יוצא טוב......ובטום עושים אופטימיזציות ולוקחים רכיבים בלי בעיות תאימות ידועות ואם כן יש אז מחליפים למשהו אחראתה מבין? בבית שלך אין לך את המותרות הזאת
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים איזה עוד מכאובים? זה שהוא הכי מהיר? שיש לו מלא יציאות USB2? שיש לו כרטיס קול איכותי אוןבורד? בקר רייד? כרטיס רשת?
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אני לא אומר שהוא רע....יש לו פיצ'רים מעוליםאבל קשה להתעלם מהחסרונות שלו עריכה: והוא לא הכי מהיר....... על אביט שמעת?
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אתה כל הזמן אומר שיש לו חסרונות אבל משום מה אתה לא אומר מה הם.לא דיברתי על אפשרויות אוברקלוקינג, דיברתי על מהירות נטו.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים האביט מהיר גם בלי oc....מאוד מהיר ובטוח שיותר מהג'יגהבייטוכבר ציינתי לך כמה מהחסרונות שלוזה דוגמאות בלבד
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים עקרב אתה עושה צחוק? :-/זה לוח מעולה. אני לא עובד אצל גיגהבייט וכדי להוכיח את זה אני אמנה כמה חסרונות של הלוח:1) אפשר לשנות מכפלה רק ע"י סוויטצים (מאין גמפרים על הלוח).2) אין לו מנגנון כיבוי אוטומטי שהטמפרטורה מגיעה מאוד גבוה (לאסוס למשל יש, אבל בכלל לא ברור אם זה עובד במציאות).3) יש בעיה לא ברורה בין לוחות KT333 (בעיקר גיגהבייט) לבין כרטיס GF4 (בעיקר MSI).4) הוא לא הכי מהיר, הוא רק בין המהירים.יתרונות:1) רייד אוןבורד.2) כרטיס קול איכותי אוןבורד.3) כרטיס רשת אוןבורד.4) דואל ביוס.5) בין הלוחות המהירים.לא סתם הוא מאוד פופולרי. אל תשמיץ סתם.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אני לא משמיץ ואני דווקא אוהב את הלוחות שלהם..אבל אני לא קונה לוחות עם בעיות תאימות (וזה לא רק עם gf4 של msi)אז תחשוב לפני שאתה אומר.... כבר רשמתי שזה לוח טוב אבל יש לו חסרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.