פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אין חבילה כזאת באנגליתאפשר לעשות את זה בכיוון ההפוך, להפוך וינדוס מאנגלית לעברית עם חבילת שפות בעברית.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר האם יש דרך להשיג את התוכנה בצורה חוקית?והאם זה מסובך להחזיר את השפה בכל עת שארצה או שאצטרך לעשות משהו מסויים?דרך חוקית, יש אחת כזו? או שאצטרך לפנות לעולם התחתון?(תוכן מוסתר^^)
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים האם יש דרך להשיג את התוכנה בצורה חוקית? אני חושב שלא.. והאם זה מסובך להחזיר את השפה בכל עת שארצה או שאצטרך לעשות משהו מסויים? תופיע לך שם לשונית שאתה תבחר שפה תעשה "לוג-אוף" ואז "לוג-און" והשפה תשתנה (תוכן מוסתר^^) WTF ??
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים האם יש דרך להשיג את התוכנה בצורה חוקית?והאם זה מסובך להחזיר את השפה בכל עת שארצה או שאצטרך לעשות משהו מסויים?דרך חוקית, יש אחת כזו? או שאצטרך לפנות לעולם התחתון?(תוכן מוסתר^^)אם יש לך עותק חוקי של XP, תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט והם יוכלו לענות לךאולי אפשר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.