עבור לתוכן

זה בסדר להדביק נייר על דיסק?

Featured Replies

פורסם

נניח ויש לי סריקה של דיסק במחשב בקובץ תמונה ואני רוצה להדפיס ולהדביק על הדיסק ואין לי מזומנים כדי לקנות את הנייר העגול המיוחד עם הדבק למטה שמדפיסים עליו ומדביקים על הדיסק, האם יהיה בסדר להדפיס את התמונה, לגזור ולהדביק על הדיסק? או שזה לא בסדר?

ואם כן, באיזה דבק מומלץ להשתמש? (כדי שחס וחלילה הנייר לא יחליט לרדת פתאום באמצע שהדיסק מתנגן לו ברדיו-דיסק ברכב :nono: )

פורסם

לא ממש מומלץ לשחק עם זה, גם לא עם המדבקות שכאילו אמורות להיות מקצועיות.

הדבק נמס בחום לאורך זמן וגם כתוצאה מהסיבוב המהיר המדבקות יורדות.

הכי טוב לא להתעסק עם זה בכלל!

יש מדפסות שמדפיסות על דיסקים ישירות, אבל הן עולות בערך 1000$ פעם אחרונה שראיתי.

פורסם

דווקא אני על כל הדיסקים הצרובים שלי מדביק תוויות ולא רושם עליהם מפני שזה פשוט נראה יותר טוב.

אני לא רואה שום סיבה למה הוא לא יכול לעשות אותו דבר.

פורסם

נכון, אבל חבילה של 50 מדבקות עולה 50 ש"ח

פורסם

נכון, אבל חבילה של 50 מדבקות עולה 50 ש"ח

מאיפה הבאת את הנתון הזה?

פורסם

אני לא מדביק מדבקות על הדיסקים שלי כי זה מוציא אותם מאיזון

כמו שיש לי דיסקים של SAMSUNG שהם מאוד מאוזנים בלי ציורים עליהם אז הימהה שלי בקושי רעש כשהוא צורב אותם

לעומת זאת הביאו לי דיסקים של GPT ושמתי והוא רעש כאילו מטוס סילון ממריא לא רק שזה מעצבן זה גם גורם לרגים בפנים להישתחרר עם הזמן ואז תפלאים שהצורב מתחיל לפשל

בכל מקרה אם תשים מדבקה יש סיכוי טוב שהדיסק יצא מאיזון ויעשה רעש מעצבן שגם יכול להזיק לקורא דיסקים שלך

אם שמים מדבקה מומלץ מיקצועית ואחידה שמכסה את הדיסק בצורה כזאת שהוא נשאר מאוזן אחרת לא כדי לשים בכלל

והמדפסות שדיברו עליהם פה זה מדפסות משי מיוחדת שצורבות את הציורים על הידסקים באמצעות חום פעם כחול פעם אדום ופעם צהוב

פורסם

אני הדבקתי מאות פעמים רק אל תשכח לשייף (עם סכין יפנית) את קצוות הנייר שלא יתפס לך ברדיו דיסק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים