עבור לתוכן

שאלה בקשר ל-albatron 6600gt agp

Featured Replies

פורסם

אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.

פורסם

FX5600 Ultra: ליבה - 350 מה"צ.

זיכרון - 700 מה"צ.

6600gt agp: ליבה - 500 מה"צ.

זיכרון - 900 מה"צ.

פורסם

מה הקשר???

זה לא אומר כלום על הביצועים.

פורסם

בטח שכן.

אם אתה רוצה תריץ חיפוש לביקורות בגוגל ותראה שה-6600 אולי פי 2 יותר טוב מה-FX.

פורסם

באמת מה הקשר...

ה6600GT חזק בערך פי 2 או אפילו 3 מה5600U.

ההשקעה כדאיץ, כל עוד תנצל אותה...

פורסם

בטח שכן.

אם אתה רוצה תריץ חיפוש לביקורות בגוגל ותראה שה-6600 אולי פי 2 יותר טוב מה-FX.

ברור שהוא יותר חזרק, אבל מה הקשר לנתונים שהבאת?

אתה חושב שזה כל מה שמשנה ולפי זה אפשר לחשב בדיוק את ההפרש בביצועים?

פורסם

שווה את ההשקעה

איזה דגם בדיוק אתה קונה?

פורסם

רציתי להראות לו את ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל.

אולי זה לא ממש קשור לבקשה של פותח פותח הת'רד , אבל בכל זאת רציתי להראות לו עוד הבדל(משמעותי)

פורסם

תגיד לא חבל על הכסף ?

הכרטיס מסך שלך סבבה חבל לשדרג עכשיו ..

תחכה עם זה ..

ושאלה קטנה בדרך .. ההבדל משמעותי בין 128 ל 256 ביט ? (שאלה מפגרת קצת)

פורסם

קשה לי להגיד לך שהכרטיס שיש לו כרגע הוא סבבה.

זה כרטיס שאמור להיות לאותו פלח שוק כמו ה9600XT אבל הרבה פחות טוב ממנו. וכשאני אומר הרבה, אני מתכוון לממש הרבה, עד כדי כך שNVIDIA טרחה להוציא סדרה חדשה של כרטיסים (5700) בשביל להחליף את סדרת ה5600. אפילו אז ה5700U עדיין קצת יותר איטי מה9600XT.

בכל מקרה, זה ממש תלוי במה הוא משחק; אם הוא לא מרגיש איזה שהוא קירטוע בסוג המשחקים שהוא משחק, אין שום סיבה בעולם לשדרג. אם הוא משחק הרבה ומרגיש קרטועים, אז כדי שתחליף, וה6600GT יהיה בחירה טובה מאוד.

וכן, יש הבדל די גדול בין 128 ביט ל256 ביט...

פורסם
  • מחבר

אז ככה , אני מכיר את כל ההבדלים בצד הטכני , אבל כמו שאומרים אין חכם כבעל נסיון ורציתי להתייעץ , נתונים יבשים לא תמיד מוכחים בשטח. לאחרונה אני שם לב שהמשחקים החדשים יותר גורמים למחשב שלי להתאמץ יתר על המידה ואני נאלץ לשחק ברזולוציות נמוכות , אז זה בעצם השיקול שלי.

פורסם

קשה לי להגיד לך שהכרטיס שיש לו כרגע הוא סבבה.

זה כרטיס שאמור להיות לאותו פלח שוק כמו ה9600XT אבל הרבה פחות טוב ממנו. וכשאני אומר הרבה, אני מתכוון לממש הרבה, עד כדי כך שNVIDIA טרחה להוציא סדרה חדשה של כרטיסים (5700) בשביל להחליף את סדרת ה5600. אפילו אז ה5700U עדיין קצת יותר איטי מה9600XT.

בכל מקרה, זה ממש תלוי במה הוא משחק; אם הוא לא מרגיש איזה שהוא קירטוע בסוג המשחקים שהוא משחק, אין שום סיבה בעולם לשדרג. אם הוא משחק הרבה ומרגיש קרטועים, אז כדי שתחליף, וה6600GT יהיה בחירה טובה מאוד.

וכן, יש הבדל די גדול בין 128 ביט ל256 ביט...

אבל לא שב128ביט הוא GDDR3(6600GT(

פורסם

הוא שאל בכלליות...

הרי אין כזה 6600GT עם 256 ביט...

פורסם

אם כבר מדברים על הכרטיס, אני רוצה לדעת האם למרות שהוא 128bit, הוא עדיף על הradeon 9800p?

פורסם

כן , בהרבה מאוד(!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים