פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים שלום!לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית.עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה?הראוטר הוא ה624+ של D-LINK.במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים במחשב עם המדפסת משתפים אותה כמו תיקיה (לחיצה ימנית -> sharing)במחשב השני נכנסים להוספת מדפסת, ובמקום לבחור במדפסת מקומית, בוחרים במדפסת רשת*לא יודע איך זה נראה בME
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר אוקי, עובד.הייתה בעייה עם הFIREWALL אבל סידרתי את זה.עכשיו השאלה איך עושים את זה עם WINDOWS ME...מישהו יודע?
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים אם אתה יכול להקליד לו כתובת, תקליד\\comp_name (or IP)\printer_nameכלומר שני \, אח"כ הIP של המחשב או שם המחשב ואז שם המדפסת (השיתוף)
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מזמן לא עבדתי על מחשב עם ME, אבל התכוונתי שתרשום את הכתובת הזו לאחר שהוא לא ימצא את המדפסת, אם הוא יבקש ממך כתובת של מדפסתמציאת IP -התחל->הפעלה->cmd ובחלון שנפתח ipconfig
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר אוקי אני אבדוק ואחזור לעדכן.בכל מקרה, במחשבים פועל נורטון אינטרנט סקיוריטי (SECURITY).בשביל לשלוח ממחשב למחשב הדפסה צריכים לעשות לא DISABLE.יש אפשרות פשוט להגיד לו איך שהוא שלא יחסום את זה (לפתוח איזה פורט או משהו)?תודה!עדכון:הוא רוצה שאני אבחר לו דגם ואז הוא כאילו מתקין את הדרייבירם אבל לא מוצא את המדפסת...עוד רעיונות?השאלה לעיל עדיין עומדת...
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים הוא עושה בכלל איזשהו חיפוש ברשת או שישר מעביר אותך לבחירת דגם? נראה לי שאתה נמצא בהוספת מדפסת מקומית בכללהNIS מיותר עם נתב, אבל בכל מקרה חפש שם משהו עם network ותגדיר לו שירשה לIP של המחשב השני (בכל מחשב) לתקשר עם המחשב
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר הוא בכלל לא מחפש, הוא ישר עובד להתקנת הדרייבר. אני כנראה באמת נמצא בהוספת מדפסת מקומית. איפה יש הוספת מדפסת ברשת...בNIS אין שום דבר לגבי רשת... אולי צריכים לפתוח איזה PORT?
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים כבר שנים שלא נגעתי בME, אני לא יודע לעזור לך עם למצוא שם הוספת מדפסת רשתאני לא עם NIS כרגע, אבל אני בטוח שבהגדרות של הפיירוול שם יש משהו עם home network
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.