פורסם 2002 ביוני 1123 שנים האם הדרייברים הרשמיים החדשים של Nvidia WHQL האלו ל Windows XP יעבדו עם Refresh rate של 100 והאם אפשר יהיה לקבוע לכל רזולוציה את ה Refresh rate ?אם כן אז איך ?
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים תילך ל-Guru3D ותילך לדרייברי Detonator. שם תוריד את ה-NVRefreshTool. נראה לי הוא שני.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים המממ זה אומר שאם אני מתקין רק את הדרייברים האחרונים (29.42) בלי להתעסק עם כל מיני תוכנות עזר אז ה קצת רענון במשחקים יהיה 60?כדי שיהיה קצב רענון נורמלי אני חייב להשתמש בכל מיני עזרים?מוזר שנוידיה לא מסדרים את זה..
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים זו בעיה של Microsoft לא של Nvidia.זה לא רק עם הדרייברים החדשים, זה עם כל כרטיסי המסך ב-WIN XP או ב-WIN 2K...אין כל כך מה להתעסק.אתה פשוט מתקין את התוכנה וזה הכל אוטמוטי.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים כי לא נראה לי שמותר להם להתעסק עם המערכת הפעלה של Microsoft... הם צריכים אישור אולי.נראה לי שהם עשו את זה פעם אבל לא רשמי.או שמישהו עשה את זה לדרייברים שלהם... :saint:
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אני מבין..ומה עם מיקרוסופט לא יכולים לתקן את זה פשוט? אולי ב XP SE?אני יודע ש ה FPS מאוד חשוב במשחקים אבל הקצב רענון מסך גם?
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים לא ראיתי את זה ברשימת התיקונים של SP1 (לא SE)אני חושב של-Microsoft פשוט לא איכפת מזה...ומה הבעיה להתקין את התוכנה המסכנה הזאת???
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים תוכל לתת לי לינק לרשימת התיקונים של SP1?לי אין בעיה אני מדבר על %95 מהאנשים שכלל לא מודעים לבעיה הזאת.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http%3a%2f%2fsupport.microsoft.com%2fsupport%2fServicePacks%2fWindows%2fXP%2fPre-SP1_Hotfixes.aspתהנה! :smoke:
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים המממממממ.. נראה שאלה כל הפאצים לפני SP1. לא מפורט מה SP1 יכלול.. או שאולי הוא יכלול את כל אלה..אבל אני חושב שהוא יכלול את כל אלה פלוס כל מיני תוספות חדשות כמו תמיכה ב USB2 ... או שזה אולי רק ב XP SE..לא יודע.
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אני מבין..ומה עם מיקרוסופט לא יכולים לתקן את זה פשוט? אולי ב XP SE?אני יודע ש ה FPS מאוד חשוב במשחקים אבל הקצב רענון מסך גם?קצב הרענון חשוב לעיניים שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.