פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים לא זה לא נורמלי, תסתכל באתר הרשמי של המוצר ותראה את הסיבובים המינימליים. (יכול להיות שאני טועה וזה נורמלי, אבל יש לי את הגרסה השקטה של הספק הזה וזה לא יורד מ1500)ספק כוח בסדר גודל הזה אמור להיות 1500 מינימום, אם יש לך בעיות טכניות במחשב תחזיר לחנות ותגיד להם לתקן במסגרת האחראיות, אם אין בעיות טכניות תבדוק אם הספק רותח ואם כן ז"א שיש בעיה ואתה יכול להחזיר.מקוה שזה עוזר קצת ...
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים המינימום שהמאווררים של הספק הזה אמורים לפעול זה על 1300RPM.אין לי יותר מדי אפשרויות להציע לך...אתה יכול לנסות לנקות את המאווררים מאבק או שתממש את האחריות שלך עליו(עדיף)
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר עם הספק בא לי כזה דבר ששולט במאווררים ולא חיברתי אותו זה יכול להיות הסיבה?
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים המינימום עם הבקר אמור להיות בסביבות ה1300 ככה (לצורכי בטיחות יש threshhold), אבל יכול להיות שאם לא מחברים שום בקר זה יוצר בעיות בספק.אתה יכול לפתוח את המחשב לחבר את אחד הבקרים לספק (לא מסובך, כבל לכבל) תפעיל את המחשב (אין צורך להכניס את הבקר לאחד הכוננים) תבדוק את המהירות של הסיבוב במקסימום ומינימום, אם המהירויות לא טובות תשלח לאחראיות. (עדיף לך לפתור את הבעיה בהקדם)אגב יכול להיות שיש בעיה בקורא של הRPM, אבל גם במקרה הזה אני חושב שהאחראיות צריכה לפתור את זה, על תכנס לזה יותר מדי זה רק יבזבז לך זמן.
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר כתוב באתר שלהם שהמאווררים מתכוונים בצורה אוטומאטית לפי הטמפרטורה כי יש בספק חיישן, ועכשיו הסתכלתי בביוס והוא כותב לי לא זמין למה זה לא זמין(החיבור ללוח אם מחובר)
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים אולי הכבל של המידע מקולקל, וזה יסביר הכל אם הטמפרטורות בסדר והכל עובד סבבה.אם החוט לא עובד זה במסגרת האחראיות נראה לי ^^בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.