עבור לתוכן

rpm נמוך של ספ כוח

Featured Replies

פורסם

יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?

פורסם

לא זה לא נורמלי, תסתכל באתר הרשמי של המוצר ותראה את הסיבובים המינימליים. (יכול להיות שאני טועה וזה נורמלי, אבל יש לי את הגרסה השקטה של הספק הזה וזה לא יורד מ1500)

ספק כוח בסדר גודל הזה אמור להיות 1500 מינימום, אם יש לך בעיות טכניות במחשב תחזיר לחנות ותגיד להם לתקן במסגרת האחראיות, אם אין בעיות טכניות תבדוק אם הספק רותח ואם כן ז"א שיש בעיה ואתה יכול להחזיר.

מקוה שזה עוזר קצת ...

פורסם

המינימום שהמאווררים של הספק הזה אמורים לפעול זה על 1300RPM.

אין לי יותר מדי אפשרויות להציע לך...

אתה יכול לנסות לנקות את המאווררים מאבק או שתממש את האחריות שלך עליו(עדיף)

פורסם
  • מחבר

עם הספק בא לי כזה דבר ששולט במאווררים ולא חיברתי אותו זה יכול להיות הסיבה?

פורסם

המינימום עם הבקר אמור להיות בסביבות ה1300 ככה (לצורכי בטיחות יש threshhold), אבל יכול להיות שאם לא מחברים שום בקר זה יוצר בעיות בספק.

אתה יכול לפתוח את המחשב לחבר את אחד הבקרים לספק (לא מסובך, כבל לכבל) תפעיל את המחשב (אין צורך להכניס את הבקר לאחד הכוננים) תבדוק את המהירות של הסיבוב במקסימום ומינימום, אם המהירויות לא טובות תשלח לאחראיות. (עדיף לך לפתור את הבעיה בהקדם)

אגב יכול להיות שיש בעיה בקורא של הRPM, אבל גם במקרה הזה אני חושב שהאחראיות צריכה לפתור את זה, על תכנס לזה יותר מדי זה רק יבזבז לך זמן.

פורסם
  • מחבר

כתוב באתר שלהם שהמאווררים מתכוונים בצורה אוטומאטית לפי הטמפרטורה כי יש בספק חיישן, ועכשיו הסתכלתי בביוס והוא כותב לי לא זמין למה זה לא זמין(החיבור ללוח אם מחובר)

פורסם

אולי הכבל של המידע מקולקל, וזה יסביר הכל אם הטמפרטורות בסדר והכל עובד סבבה.

אם החוט לא עובד זה במסגרת האחראיות נראה לי ^^

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים