עבור לתוכן

סקוף לגביי KSP !!!! ממאוד מעניין!

Featured Replies

פורסם
אני מאוד מקווה שזאת התגובה האחרונה שלך, כי כבר נמאס לך לי לראות נציג שירות של KSP אומר כמה החנות שלו טובה.

אדוני עשה עבודתך בתור מנהל פורום במקום לחפש מלחמות היה מכתב אחד שפורסם שהחנות טובה מעניין שיש ממליצים חופשי לא קוראים להם

נציגי חנות

אבל אני רואה שאדוני ממשיך להכפיש אותי כאילו שאני נציג שלהם האים תהייה לך בעייה להציג ההוכחות שלך

שאני נציג של ksp בבית משפט?

• תגובות 62
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני מאוד מקווה שזאת התגובה האחרונה שלך, כי כבר נמאס לך לי לראות נציג שירות של KSP אומר כמה החנות שלו טובה.

אדוני עשה עבודתך בתור מנהל פורום במקום לחפש מלחמות היה מכתב אחד שפורסם שהחנות טובה מעניין שיש ממליצים חופשי לא קוראים להם

נציגי חנות

אבל אני רואה שאדוני ממשיך להכפיש אותי כאילו שאני נציג שלהם האים תהייה לך בעייה להציג ההוכחות שלך

שאני נציג של ksp בבית משפט?

רגע, שאני אבין משהו, זה איום?

פורסם

מה קרה גיבור גדול שנמאס לו מהודעה אחד שפרסמתי שהחנות טובה כשיש מאות אנשים שנותנים המלצות

ומתחיל להכפיש אותי שאני נציג שלהם למה מי אותה?

פורסם

קודם כל אינ מבקש ממך לשמור על התנהגות נאותה, אני לא אתן לך מקום לאיים על אף-אחד.

ולדבר בצורה הזאת שאתה מדבר לא למשתמשים ולא למנהלים! אתה חושב שאנחנו מחזיקים פה בסטה?! תשמור על השפה שלך.

אני מצטרף לדעה של אסף וסובר גם כן כי אתה קשור איכשהו לKSP.

אף-אחד פה לא מלכלך על KSP, אבל מבחינת יכאשר חברה שולחת לפה כביכול משתמש מהשורה.. להגן על כבודה, זה עלוב.

מאוד נראה כאילו אתה כן.

ל-KSP, יש דרכים אחרות לשקם מוניטין. זאת לא הדרך.

פורסם

לכן מכיוון אין לי קשר לחנות אני משתמש בשפה זאת

תחשוב כל מי שיש לו משהוא בין הכתפיים לא יעלה על דעת שהם ישלחו לכאן משהוא שבקושי

מדבר עיברית עילגת חשבו על זה אני קולה משתמש חובב חומרה

הפכתך אותי לנציג החנות כמו בשוק כמו שכל אחד מלכלך על החנות אף אחד לא מגן עליה אז שמור על פה

שלך ותדבק לעובדות!!!!

את שמת לב פעם אחת פעם אחת טרחתי בלי קשר לחנ ת שלחתי דואר בדקתי ופרסמתי שום קשר להם אין לי הם לא ביקשו ממני כלום אני לא מהם כלום

אמרתי כדי שאני לא יוצא להם שם רע אני לא מתכוון לדבר עליהם מה עוד את רוצה?

פורסם

אתה שקרן וזה ההוכחה ש-ksp יבוען

http://www.epox.nl/english/purchase/israel.htm

אתה עובד בפנדה מחשבים בגלל זה אתה ללכלך על ksp

ובגלל זה אתה מציף את הפורום כדי להוריד לו את הרמות

אתה פטיש ! אם זה נכון , הסוכן העלוב צריך להיזרק לכלבים !!!

נו באמת...

פורסם

איזה מוניטין יש להם לשקם מה הם עשו להוד מעלתו שהם צריכים לשקם מוניטין >:( ?

כל מה שלכלכ ם עליהם ואני קראתי זה ושתקתי כל האשמות זה מוניטין שלכם ביזיון

הם לא עשו דבר וחצי שהמוניטין שלהם יחשב לא טוב

פורסם

לכן מכיוון אין לי קשר לחנות אני משתמש בשפה זאת

לכן אם תמשיך להשתמש בשפה הזאת, את לא תשתמש.....

תחשוב כל מי שיש לו משהוא בין הכתפיים לא יעלה על דעת שהם ישלחו לכאן משהוא שבקושי

מדבר עיברית עילגת חשבו על זה אני קולה משתמש חובב חומרה

נכון, הגיוני לי לחלוטין, משתמש מהשורה.. , שייגן על התמיד הלא אמינה שלהם.

הפכתך אותי לנציג החנות כמו בשוק כמו שכל אחד מלכלך על החנות אף אחד לא מגן עליה אז שמור על פה

שלך ותדבק לעובדות!!!!

אני לא הפכתי אותך לשום דבר, אתה הפכת את עצמך.

אתה אחראי לדבריך לא אני, אני הסקתי מסקנות משל עצמי. ולא טרחתי לשץף בהם אףאחד, עד שהתחלת לדבר כמו בשוק הכרמל.

אף אחד פה לא לכלך על KSP, אנשים הביעו את דעתם הכנה והאמיתית.. בלי שום כוונה לפגוע, אלא למנוע מאחרים להיפגע.

העובדות בשטח הן שלKSP יש היסטוריה רעה עם שירות, עם תיקונים/חלפים ואמינות.

את שמת לב פעם אחת פעם אחת טרחתי בלי קשר לחנ ת שלחתי דואר בדקתי ופרסמתי שום קשר להם אין לי הם לא ביקשו ממני כלום אני לא מהם כלום

אתה ממש מזלזל באינטילגנציה של הקוראים כנראה, מה הבעיה לא לפרסם את הדיבור שלך עם החנות (אם כמובן באמת את נשלחת על ידם).

אמרתי כדי שאני לא יוצא להם שם רע אני לא מתכוון לדבר עליהם מה עוד את רוצה?

אני רוצה שתשמור על שפה נקייה, בזה זה נגמר.

וכמובן, שלא תסיק מסקנות מוטעות.. כמו השמצות על חברה מסויימת, ושלא תאיים פה על אף-אחד.

...

פורסם

איזה מוניטין יש להם לשקם מה הם עשו להוד מעלתו שהם צריכים לשקם מוניטין >:( ?

כל מה שלכלכ ם עליהם ואני קראתי זה ושתקתי כל האשמות זה מוניטין שלכם ביזיון

הם לא עשו דבר וחצי שהמוניטין שלהם יחשב לא טוב

ובכן,

ראשית אזהרתי אותך.. ואני ממש לא אוהב שמאלצים אותי לחזור על עצמי, אל תתגרה בי. אתה עובר כל גבול.

כב רהסבתרי שאף אחד לא "לכלך" עליהם, .. אל תנסה להאשים אותנו בכך שאנחנו נותנים לאנשים לומר את דבריהם.

אל תאשים אותנו בכך שאנחנו נותנים לציבור הרחב אפשרות לידע. אל תאשים אותנו שאנו נותנים לאנשים לומר את דברים וליידע את חבריהם.

ולגבי ביזיון, זה ביזיון שחברה נאלצת לשלוח מישהו שיגן עליהם, במקום במאת ותמים לשפר את השירות שלהם ואת האמינות.

....והם עשו הרבה יותר מדבר וחצי.

תראה אני מתיימר להיות אוביקטיבי, לכן אני לא אביע את דעתי המלאה לגבי KSP.

אבל אם אתה רוצה ומעוניין, למה שלא תפתח ת'ראד המלצות על KSP, ושתמע את דעותיהם של חברי הפורום?

פורסם
אתה ממש מזלזל באינטילגנציה של הקוראים כנראה, מה הבעיה לא לפרסם את הדיבור שלך עם החנות (אם כמובן באמת את נשלחת על ידם).

לא מבין מה הכוונה?

אנשים הביעו את דעתם הכנה והאמיתית.. בלי שום כוונה לפגוע, אלא למנוע מאחרים להיפגע.

ראיתי רק השמצות שהם סוחרים פגומה ראית טענה שהם עשו משהוא לא תקין?

וכמובן, שלא תסיק מסקנות מוטעות.. כמו השמצות על חברה מסויימת

למה מותר להשמיץ אותם ואני לא יכול להגיד שאני חושב שהוא סוכן של החנות?

כב רהסבתרי שאף אחד לא "לכלך" עליהם, .. אל תנסה להאשים אותנו בכך שאנחנו נותנים לאנשים לומר את דבריהם.

מי שפתח שמלחמת ksp ואני עוקב הרבה זמן וקורא וותיק של הפורום זה הנהלה שהכפישה אותם וטענה שהם סוחרים

במסכים פגומים ומכאן התחילה שמועה ושם רע עליהם

אבל אם אתה רוצה ומעוניין, למה שלא תפתח ת'ראד המלצות על KSP, ושתמע את דעותיהם של חברי הפורום?

אני רק הגבתי לטענה שראיתי אותה קשר שהם לא יבואן אבל אים אתה מעוניין למה לא אני יפתח לשאול מה הדיעה

רק למי שיש נסיון איתם ולא לפי שמועות ששמעו

ולגבי ביזיון, זה ביזיון שחברה נאלצת לשלוח מישהו שיגן עליהם, במקום במאת ותמים לשפר את השירות שלהם ואת האמינות.

עוד השמצה ואים הם לא שלחו אותי ואני כותב על דעת עצמי?

פורסם

"אל תאשים אותנו בכך שאנחנו נותנים לציבור הרחב אפשרות לידע. אל תאשים אותנו שאנו נותנים לאנשים לומר את דברים וליידע את חבריהם.

"

כשעבדתם אצל חנות פנדה את מי לא השמצתם רק כדי שיקנו בפנדה

כל מי שהיה שואל עים לקנות אצל ksp זה בסדר ישר מנהל היה משמיץ אותם וכותב שהם למכור מסכים פגומים

מכאן התחיל השמועה הרעה ועים מנהל כותב לוקחים את דבריו ברצינות.

חוץ מלהגיד שהם גרועים ושהם עשו יותר מדבר וחצי אבל מה בדיוק הדברים שהם עשו?

פורסם

זה עובר כבר כל גבול..., מלבד זה שההודעות שלך הן שקר חד ומוחלט אני לא מתכוון להמשיך ולהגיב.

אני מרגיש שאני מדבר פה לאוויר..

פורסם

שום שקר ומי שהיה משתמש וותיקה זוכר זה

תוספת\תיקון הייתה גם להמליץ על חנות zigzag 2000 אבל האמת זה חנות שרות טוב

פורסם

"אל תאשים אותנו בכך שאנחנו נותנים לציבור הרחב אפשרות לידע. אל תאשים אותנו שאנו נותנים לאנשים לומר את דברים וליידע את חבריהם.

"

כשעבדתם אצל חנות פנדה את מי לא השמצתם רק כדי שיקנו בפנדה

כל מי שהיה שואל עים לקנות אצל ksp זה בסדר ישר מנהל היה משמיץ אותם וכותב שהם למכור מסכים פגומים

מכאן התחיל השמועה הרעה ועים מנהל כותב לוקחים את דבריו ברצינות.

חוץ מלהגיד שהם גרועים ושהם עשו יותר מדבר וחצי אבל מה בדיוק הדברים שהם עשו?

אף אחד כאן מעולם לא עבד אצל פנדה. =שקר.

מה שהיה בPCTIP לא קשור לHWzone, ושנית,.. ksp אכן החליפו מסכים פגומים במתוקנים. (מעולם אף אחד מהמנהלים לא טען כי הם מוכרים מסכים פגומים, אם כי זה קרה בעבר).

....

ומכאן, לא התחילה שום שמועה.. אולי התכוונת מכאן התחילו אנשים רבים לשתף את החוויות הרעות שלהם מ-KSP.

אתה גורר אותי בכוח למאבק שאני לא מענויין לנהל,

אני לא אומר לאף אחד אם כן או לא לקנות בKSP, ולא אני ולא המנהלים נהייה אלה שנמליץ לטובה או לרעה על שום חנות שהיא.

פורסם

המנהל של האתר היה לעבוד בשביל פנדה חנות אבל כסף לא קיבל לכן הקים אתר זה איפה פה שקר?

ksp אכן החליפו מסכים פגומים במתוקנים

למה לא תציג את ההוכחה לקהילת החומרה שהם למכור מסכים פגומים מתוקנים גם אני

מעוניין מאוד לדעת מידע זה?

ושאלה האים יש לך קשרים ליבוען כלנית ובגלל זה אתם לשים במפרטים את הכרטיס הרקולס הכרטיס

ש-90% מקהילת החומרה מתלוננת עליו והוא ברשימת המפרטים המומלצים שלכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים