פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס ואני לא יודע איך אני מגדיר את הרשת בבקשה מישהו יכול לעזור לי למה אחותי משגעת אותי....
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר אני במחשב מתחבר דרך כבל לראוטר אבל אחותי דרך usb אלחוטי.ואני לא מצליח להגדיר לא אותי ולא אותה....אם היא מנסה להתחבר אני מתנתק וגם ההפךאיך אני מגדיר את זה שזה יעבוד כך שמחשב אחד פתוח והשני לא צריך להתחבר וההפך או ששום מחשב לא פתוח ואז אחד מהמחשבים פשוט לוחץ על החיגן ומתחבר
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אתה צריך להגדיר לראוטר את החיבור. אל תנסה להשתמש בחייגן כי אז אתה מבטל את השימוש בראוטראחרי שתגדיר את החיבור בראוטר הראוטר אמור לעשות את כל שאר העבודה
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר אני מחובר ל adsl ואני יודע איך להיכנס לממשק אבל שם יש הגדרות לppoe , pptp וכאלה ואני לא יודע על מה ללחוץ...ונגיד אתה אומר לי איך לעשות וזה עובד ... איך אני אמור להתחבר לאינטרנט ? הראוטר מחבר את עצמו עם האינטרנט? ואם בדפדפן אני צריך לשנות משהו כלומר שבהתקשרויות הוא לא צריך להתחבר בכל מקרה ?tools/internet options/conaction
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים האלקטל הוא PPTP, זה מה שאתה צריךהמודם גם צריך להיות מחובר ליציאת הWAN של הנתבלך למסך הגדרת הPPTP, ותגיד לנו אילו שדות אתה לא מצליח להגדיר
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר אני מצליח להגדיר אבל יש לי כמה בעיות1)אני לא יודע מה ה-getway של האינטרנט שלי2)אחרי שסיימתי אני הולך לstatus ואני רואה שזה לא מחובר.אבל אם אני עושה fixed ip אז אני רואה שאני מחובר אבל אז אני צריך חייג עם חיגן.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים זה מודם אלקטל שחור עם 5 נוריות?כי אם כן, אז הבעיה נעוהצ שם, ותאלץ להחליף את המודם.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר יש לי מודם usb למחשב אבל זה לא מתאים....ואני אצצם לכם את העמוד שתיראו מה אני אגדיר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.