עבור לתוכן

GF 6600GT או GF 5900XT?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לי- ג'יפורס 5900XT128 MB ב1070 ש"ח, או ג'יפורס 6600GT 128 MB ב-1350?

אני הבנתי שה5900XT הוא 256 ביט, ושה6600GT הוא רק 128 ביט.

פורסם

6600GT טוב בהרבה

לוקח גם את ה-9800pro

פורסם

6600GT יותר טוב באיזה 30-40אחוז וגם האיכות תמונה שלו יותר טובה... , בלי קשר לנתונים היבשים על הנייר , ה6600GT פשוט מתוכנן יותר טוב ועובד פי כמה וכמה יותר טוב ומהר... , ה6600GT גם יותר טוב מרדאון 9800פרו וגם משתווה כמעט לגיפורס 6800 וגם כולל זיכרונות DDR3

פורסם
  • מחבר

אז לקנות אותו בלי לחשוב פעמיים, או שיש כרטיס שיותר טוב ממנו בתקציב הזה(1350 ש"ח)?

הכרטיס שאני מדבר עליו הוא XFX 660GT.

המילה XFX אומרת שהוא מסוג שונה, מוחלש, או משהו כזה?

פורסם

XFX חברה בסדר גמור, וזה לא מוחלש אלא להפך, גירסת GT זה Grand Turismo, זאת אומרת גירסה חזקה יותר של 6600

לדעתי אין כרטיס שמשתווה לביצועים של זה במחיר הנ"ל

פורסם

המילה XFX זה השם של החברה(לא NVIDIA , אלא החברה שמייצרת את הכרטיס ולא מפתחת את הצ'יפ) :P , אחי , אתה צריך להתמצא קצת יותר , לא לדעת שזה שם של חברה זה קצת( או אפילו מאוד) מראה על חוסר ידע כללי... , בקיצור , כן , לך עליו בעיניים עצומות בלי לחשוב פעמיים...

פורסם

6600 בוודאות

פורסם

6600GT בוודאות, רק לדעתי מחנות אחרת כדי לקבל עליו 3 שנות אחריות ולא שנה כמו ב KSP.

פורסם

לפני שאתה קופץ על הכרטיס בעיניים עצומות - מבחינת ביצועים ביחס למחיר, הכרטיס מצויין, אבל אני ממליץ שקודם תכתוב פה את שאר הרכיבים של המחשב כי אולי הם יהוו צוואר בקבוק במשחקים ולא שווה לך להוציא הרבה כסף על כרטיס בכזו רמה.

בנוסף תוודא שהוא תומך בלוח אם שלך.

פורסם

גירסת GT זה Grand Turismo

מה? :\

GF6600GT ללא ספק.

פורסם

הסיומת GT שימשה בעבר צ'יפים של nVidia; אלו ראשי תבות של Giga-Texel. אני לא יודע מזה היום, אבל Grand Turismo הלקוח מעולם הרכב, נשמע יומרני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים