פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים שלוםשמתי לב שלפעמים כשאני עושה PAUSE ב-(BITTORRENT (SHADOW ואז מנסה לעשות RESUME זה נתקעבנוסף, שמתי לב שהמחשב תקוע על 100 % מעבד בגלל הBITTORRENT (יותר מהורדה אחת בו זמנית) וכאשר אני סוגר את ההורדה התקועה השימוש במעבד צונחבדקתי SPYWARES ואיןנ.ב. - יש לי רעש מוזר וצורם כשאני מדליק את המחשב לאיזה חצי דקה עד שנטען הWINDOWSאה וגם לפעמים קובץ בשם MGHTL או משהו כזה תוקע את הEXPLORER
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים נסה קליינט אחר כמו BitTornado למשלאני משתמש בו כבר הרבה זמן, והוא כמעט ולא מעמיס על המחשבהחסרון היחיד בו הוא שיש חלון נפרד לכל הורדה, ושאי אפשר סתם ככה לפתוח את התוכנה אלא רק כשאתה מטעין לה קובץ torrent או לוחץ על טורנט באתרחוץ מזה היא מעולה, תופסת מקורות מהר ולא עושה בעיות עם sp2 בגירסה האחרונה-0.3.8
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים מחבר הSHADOW בנוי אותו דבר אבל תודה בכל זאתשכחתי לציין שיש לי משום מה PEAK 700000 בלי להפעיל משחקים וכלוםויש לי 512 ראםנ.ב. הקובץ שדיברתי עליו קודם זה MGHTML
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים וואי אחי בקשר לקובץ MGHTMLזה מה שדיברתי עליו אתמול כל הזמן שאני מפעיל תמחשב אני מקבל קובץ כזה.. חח היה לי את זה פעםלא הצחלתי להיפטר ממנו
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים מחבר אוקי דבר נוסף שקורה מדי פעם זה שמנסים להפעיל את הIE והוא ממש זוחל וכשאני עושה ריסטרט זה פותח חלון של ENDING PROGRAM של איזה משהו בשם GDH...וזה כאילו תוקע את המחשביש למישהו מושג מה זה?תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.