פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים שלום יש לי מודם B FOCUS ROUTER 270PR.עכשיו פתחתי פורטים לכל מיני דברים והגדרתי את הפורטים מ האיי פיי של המחשב שלי שהיה :192.168.1.4ועכשיו הוא השתנה לי במקום 4 ל3 ועכשיו כל הפורטים שפתחתי לא עובדים.. בגלל שזה היה מוגדר רק ל4!!איך אני יכול לשנות את זה חזרה?1?!?1?תודה
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אתה נכנס לcontrol panel - > network connections -> local area connectionלחיצה ימנית, ואז מאפיינים.שם תלחץ בחלון הקטן על internet protocol tcp/ipואז מצד ימין מתחת לזה על מאפיינים.שם אתה מגדיר את הכתובת IP.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר חחח . אתה חושב שלא ניסתי ..זה לא עובד.. כיאלו זה מראה שזה לא מחובר לאינטרנט
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אתה צריך לקבוע שם גםsubnet mask = 255.255.255.0gateway=כתובת של הנתבושרתי DNS
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר זה עדין לא מסתדר לי ככה..למרות שעכשיו האייפיי של המחשב השתנה לי בחזרה ל 4!למה זה משתנה?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אני לא מכיר את המודם הזה אבל אולי תנסה לשנות במודם שלא יעבוד על DHCP וישאר סטטי זאת אומרת שאתה מגדיר את הIP ולא המודם בוחר מה שבא לו אבל זה רק בתנאי שיש אופציה כזאת במודם
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר כן אני יודע שהבעיה קשורה לזה פשוט אין לי מושג איך מגדרים את זה !!למישהו יש מדריך כזה!?ולא הבסיסי של רק איך לפרוץ ולתוח פורטים !?תודה
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אני לא מכיר את הממשק של המודם הספציפי.אתה צריך להגדיר את ה DHCP במודם כך שיתן IP מסויים שאתה רוצה לכרטיס רשת שלך, לפי ה MAC של הכרטיס רשת שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.