פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אולי זה?Source Engine Update ReleasedDecember 1, 2004, 8:00 pm · valveA Source Engine update is available and will be applied automatically when Steam is restarted. The change includes: * Fixed clients being able to kick other clients from a serverלקוח מפה - http://www.steampowered.com/?area=newsבכל מקרה יש להם הרבה דברים לסדר... לדוגמה, ב- hl2dm שמגדירים שרת אי אפשר להגדיר את כמות השחקנים המקסימלית ואת שם השרת וכו... אולי זה מסדר את זה.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים מחבר אבל 54 דקות אחי יש לי 2 וחצי מגה אינטרנט זה כניראה משו כבד במיוחד...54 אני מוריד 400-500 מגה אם לא יותר!!!
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים הזמן שכתוב בסטים כמעט תמיד מצוץ מהאצבע, או ממקור אחר...בדר"כ הוא לא זמן נכון, וחוץ מזה יכול להיות שאתה לא מורידמהשרת במהירות מקסימלית בגלל עומס על שרתי סטים (כרגיל...)ולכן זה לוקח זמן
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים יכול להיות שזו בעיה אצלך בסטים שפשוט החליטה להוריד לך איזה משהו.אני לא בטוח אבל אולי אם תמחוק את ה- clientregistry.blob זה יעבוד, אבל אני לא בטוח בזה שוב.כי Valve לא הוציאה שום עידכון גדול בזמן האחרון שלוקח שעתיים.
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים ...יצא רק הFIX הזה שום דבר אחר...אבל אולי כדאי שתשים את זה בתוך הדיון הרשמי של HL2 בפעם הבאה...
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אנשים איך אתם לא מבינים?! : רשום בבירור בתמונה שהוא הביא: deathmatch ז"א אומרת שזה מוריד לו את האפשרות לשחק ברשת (לא CS)
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים אנשים איך אתם לא מבינים?! : רשום בבירור בתמונה שהוא הביא: deathmatch ז"א אומרת שזה מוריד לו את האפשרות לשחק ברשת (לא CS) ואם היית קורא היית רואה שהוא כתב שיש לו כבר DM... זה פשוט עדכון לDM כי הוא עדיין מלא באגים (כמו כל דבר אחר בסטים הגרוע הזה)
פורסם 2004 בדצמבר 221 שנים לי לא היתה שום בעיה עם steam. העידכון ירד תוך 11 דקות כמו שעון. ובכלל steam עובד ניפלא .. עוד 4 דקות .. לסיום. העדכון לDM יורד עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.