פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין)כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד?האם האייפי הוא סטטי - קבוע?יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו?תודה
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים דבר ראשון, אינטרנט זהב המנכ"ל בעל חוות קופים לניסויים תראה איזה מסכנים ובקשר לרשת זה לא אמור לפגוע לך במהירות, אם הכל ברשת יהיה כשר...
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אם אתה תשתמש ב ICS ולא בשיטה של HUB או Switch והמחשב של אבא שלך שדרכו אתה מתחבר יהיה עמוס אז כן זה ישפיע לך על המהירות.בקשר ל IP אז לא הוא לא קבוע. לכל ISP יש DHCP שמחלק את הכתובות ולכל כתובת יש תקופת התישנות שאחריה הכתובת תוחלף לך באחרת. אתה יכול לבקש כתובת IP קבועה. יכול להיות שהם יסכימו או שהם מוכרים שירות כזה (בדר"כ מתאים לבתי עסק).
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים מחבר אין קשר בין ICS שזו שיטה של שיתוף אינטרנט, לבין HUB או SWITCH שאלה שני "מארגני רשת" ..ואני מתכוון להשתמש ב ICS, והמחשבים מחוברים דרך HUB.בקשר ל IP אז שאני עושה ריסטרט זה לא יתחלף? רק אחרי פרק זמן קבוע?ד"א יש לך חתימה מגניבה אבל זה צריך להיות don't , לא doesn't.תודה על המידע
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים איזה בולשיט אלה לא תמונות מהארץ זה מופץ בכל העולם נגד ניסויים בבעלי חייםלא שאני תומך בזה אבל נשבר לי ה#$% לראות את אותם תמונות כל הזמן
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים לי יש ערוצי זהב ואינטרנט זהב ואני חייב להגיד לך שחוץ מהשירות של אינטרנט זהב הכל מעולה!! מהירות טובה העומס כמעט ולא מורגש והפינגים לארץ יציבים 10 - 30 לאתרים בארץ ולאנשים עם מודם רגיל או ISDN אני מקבל 70-80 (הכל ב MS כמובן) לחול זה נע בין 120-180 כאשר לאינטרנט זהב יש חיבורים לשידרת האינטרנט גם באנגליה וגם בניו יורק ככה שבדרך כלל מקבלים את החיבור הכי מהיר בלי לעבור דרך הרבה מקומות למרות רוחב הפס הקטן יחסית שיש לאינטרנט זהב 300Mbits לעומת 800Mbits של בזק בינלאומי וכו בקיצור זה כדאי בלי קשר פעם היה אצלי בבית לפני שהיה לי כבלים בדיוק כמו אצלך רק שאצלי היו 4 מחשבים כולם היו מחוברים דרך HUB ואני שיתפתי את האינטרנט וכל פעם שהפעלתי מחדש או היתרסק לי המחשב כל ההורדות וכו נתקעו אז החלטתיברגע שאני עושה כבלים להשקיע בראוטר איכותי של US ROBOTICS ומאז אני לא מתחרט וגם יש לו שרת מדפסות עם תקשורת דו כיוונית הוא פשוט מחובר דרך ה UPLINK ל HUB ומשתף את האינטרנט והמדפסת לכל המחשבים בהחלט הוצאה כדאית של 1000 ש"ח לעומת זאת יש פה באתר מדריך בכלל לא רע איך לעשות מהמחשב הישן שלך ו MANDRAK SNF ראוטר לכל דבר ואפילו יותר טוב עם PROXY מה שאין אצלי בראוטר כמובן שלכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו ואני העדפתי את החבילה המוגמרת של הראוטר והוא גם קטן ונכנס לי בארון בהצלחה
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים ובכן בקשר לסוגי מודמים הקיימים יש באתרwww.cabels.org.ilהסברים מדוייקם לגבם.....בנוגע לספקיות.. תחליט לבד לפי מבצעים.. לפני מה שהבנתי כרגע המבצע הכי זול הוא של 01215 דולר לחודש לחצי שנה בלי התחייבות עבור חבילה של 0.75משתלם ביותר...כמו כן ישנם שתי כתובת איי פי למעשה, ככה לפחות הבנתי אחת של אינטרנט זהב והשנייה היא החיצונית והיא באה מהספק , היא זאת שמשתנה... כל כמה זמן (יש זמן התיישנות כלשהו)אם תרצה קבועה. תוכל לקנות מהספקית שלך.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים הטכנולוגיה של ערוצי זהב לפי מה שהצלחתי להבין מהתמיכה הטכנית אינה מאפשרת איי פי חיצוני אמיתי הוא אמר לי לחשוב על זה כמו ביניין גדול עם הרבה דירות שבכל דירה יש מודם כבלים וכל המודמים של הכבלים מתחברים בסוף לנתב אחד במרתף של הביניין והוא מחובר עם איי פי אחד אמיתי לעולם החיצוני בגלל זה אי אפשר סתם להקיש את האי פי החיצוני שלך בערוצי זהב שאתה מקבל מאתרים כמוwww.whatismyip.comמכיוון שזה פשוט יגיע לנתב והוא יחסום את זה או את הפאקטים של ה ICMP שמשמשים את הפינגלעומת זאת אתה יכול לקבל אליך תישדורות לפורט מסויים אם אתה מודיע לו על זה לפני למשל באייסיקיו מה שאתה עושה זה שולח לראוטר DOD לפורט ואיי פי מסויים ככה הנתב יודע שכשהוא מקבל תישדורת מאיי פי זה וזה בפורט זה וזה הוא יודע ישר להעביר את זה אליך למחשבזה לא יכול להיתבצע ידנית על ידיך וזו גם שיטה טובה בשביל חברות האינטרנט מלמנוע ממך לפתוח אתר אינטרנט כי אז אתה מעלה הרבה ואם אתה מעלה הרבה למרות ההגבלה בחבילה זה עולה להם הרבה יותר כסף מההורדהלמרות כל מה שרשמתי פה אני עדיין יכול לשחק CS ומשחקי רשת בלי בעיה והשליחת קבצים באייסיקיו עובדת בסדר גמור הדבר היחידי שלא טוב זה ה DCC ב IRC שלא מסוגל לעבוד וגם חלק מהשרתים לא מוכנים לקבל אותי כי הם לא מוצאים IDENT או שהם רושמים CANT RESOLVE HOST NAME וכו
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים רציתי רק להגיד שהייתי בתערוכה Computex היום והיה דוכן של אקוואנט והם אמרו שתהיה להם חבילת התחברות של כבלים ב10 דולר לחודש ולא רק לחודש הראשון אלא זה קבוע לכל החודשים!!!שווה מאוד אכשיו אני באינטרנט זהב ב34 דולר לשלושה חדשים ואחרי שלושת החודשים אני עובר לאקוואנט!
פורסם 2002 ביוני 1223 שנים כמה דברים...כן, אני בטוח שהם קשורים לזה... למנכ"ל יש חוות קופים לניסוייםאני אפילו אמצא לינק עוד שנייה.אקוונט לא שווים את הכסף.יש אתרים שנותנים לך איי פי קבוע על האיי פי המשתנה שלךdynip.com אם אני לא טועה, יתנו לך yourname.dynip.comלא בטוח שהם דווקא חינמים, אבל יש חינמים (DHS?!)עריכה:אינטרנט זהב זה אנחנו
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים כמה דברים...כן, אני בטוח שהם קשורים לזה... למנכ"ל יש חוות קופים לניסוייםאני אפילו אמצא לינק עוד שנייה.אקוונט לא שווים את הכסף.יש אתרים שנותנים לך איי פי קבוע על האיי פי המשתנה שלךdynip.com אם אני לא טועה, יתנו לך yourname.dynip.comלא בטוח שהם דווקא חינמים, אבל יש חינמים (DHS?!)עריכה:אינטרנט זהב זה אנחנוהכתבה בת יותר משנה !מה הקרש הן אינטרנט זהב לחוות נסוי בקופים SO WHAT ?
פורסם 2002 ביוני 2123 שנים ממש ממש לא מומלץ לעבור לאקוונט.רק שתדע שמה שתשלם זה מה שתקבל! (ו10$ לא שווה ציון 10!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.