עבור לתוכן

מחפש משחקי חלליות [כמו Freelancer]

Featured Replies

פורסם

אני קניתי את כל הסדרה המקורית של WING COMMANDER, פשוט תענוג.. זוכרים ש MARK HAMILL (הזכור בתור LUKE SKYWAKER) שיחק את התפקיד המרכזי במספר 3 ו 4... ועוד שחקנים טובים ומפורסמים.. ממש הוסיף לעלילה..

פורסם

Heart of the Tiger היה פשוט ענק,שיחקתי אותו בלי סוף עוד בתקופה של פנטיום אחד שלי :)

פורסם

יש לי ניסיון רק משני משחקים בז'אנר הזה ואני םשוט לא מבין למה לא מייצרים עוד משחקים מהז'אנר הזה?

אני מת על משחקים כאלה!

פורסם

כן, אתה ועוד אחוז קטן מהאוכלוסיה.. גם משחקי QUEST די נעלמו מהמפה אחרי ש UV קנו את SIERRA וסגרו את מחלקת ה QUEST (ואז את כל החברה), ככה קרה ל ORIGIN... אחרי שהמוביל בשוק הלך, השוק מעבד כיוון ואז מפסיקים לעשות הרבה משחקים (אולי בעתיד המגמה תשנה, אבל כל עוד השוק נשלט ע"י משחקי יריות זה לא יקרה...)

פורסם

גם ממש נהניתי מקווסטים בזמנו אבל האחרונים נהיו ממש מעפנים... העלילה שיש בהם לא יותצרת הגיון בכלל עם היא לא גרועה, ואו שהם קשים מדי או קלים מדי.

המשחק ה- Quest היחיד ששומר על כיוון הוא Myst ו- UrU:ages beyond myst.

פורסם

למרות שאנחנו לא קשורים לדיון.. יש כמה QUEST מעולים בשנים האחרונות, כמו THE LONGEST JOURNY (חובה), RUNAWAY (חביב), וגם SYBERIA (גם טוב)

פורסם

The Longest Journey באמת היה טוב, אבל לא נהנתי ממנו הרבה כי השתמשתי ב- Walkthrough רוב הזמן.... לפעמים משחקים הם פשוט קשים מדי.

Runaway לא ניסיתי, והצלחתי לנסות רק את הדמו של Syberia 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים