פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אני מחפש מישחקי חלליות כמו FreeLancer,ניסיתי את NEXUS [ההרחבה ולא אהבתי].תמליצו לי פה על מישחקיפ, או פשוט תיזרקו שמות ואני אבדוק!תודה!
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים Freespace/Freespace IIשני משחקי הארקייד החללי הטובים ביותר, אי-פעם! הרבה יותר איכותיים מסידרת Wing Commander...
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים רק חבל שאי אפשר לשחק בהם מרוב הגרפיקה המגעילה שלהם.גם אני חיפשתי משחקים כמו Freelancer הפצצה, מצאתי רק Freespace 3 וגם לו הגרפיקה הייתה מכוערת. אני פשוט התייאשתי מלחפש.ד"א הרגע היה פיגוע בירושלים ושמעתי את הפיצוץ מהבית שלי.עריכה - אה זה לא היה פיגוע סה"כ בלון גז שהתפוצץ בעיר.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים לא יצא פריספייס 3באמת שהזאנר הזה מת... יוצא משחק בטריליון שנה וגם אז הוא בינוני
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אההה צודק התכוונתי ל- freespace 2אבל לפני כמה שנים שהיה אפשר להנות מהגרפיקה הזאת freespace הראשון היה ממש פצצה!אההה עכשיו אני נזכר שיש עוד משחק כזה שהיה לי את הדמו שלו ודי נהנתי אבל אני לא יכול למצוא אותו עכשיו וזה Tachyon
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אההה צודק התכוונתי ל- freespace 2אבל לפני כמה שנים שהיה אפשר להנות מהגרפיקה הזאת freespace הראשון היה ממש פצצה!אההה עכשיו אני נזכר שיש עוד משחק כזה שהיה לי את הדמו שלו ודי נהנתי אבל אני לא יכול למצוא אותו עכשיו וזה Tachyonהדמו של טקיון לא מעיד על המשחק... הוא משחק ממש גרוע, שפשוט לקחו את הדברים הכי הכי טובים בו לדמו
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים תשחק ב- Star Trek : Elite Force 2 זה משחק יריות חלל.המשחק מבוסס על הסדרה המפורסמת. אפילו השחקנים ששיחקו בסדרה מופיעים במשחק.הגרפיקה מאוד יפה ומושקעת למרות שזה משחק מלפני שנה ( באמת גרפיקה יפה ומאודמציאותית ובנוסף לכך אין בו באגים חוץ מאחד, דבר שהפתיע אותי מאוד ). אני משחק בו עכשיו ואני לא יכול להפסיק.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים יש לך את Space Interceptor Project Freedom http://www.city-interactive.com/index.php?page=projectfreedom_screenshots אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם, אני גם מת על space sims קניתי את StarLancer שגם הוא משחק קטלני שוב רק כיוון שרציתי לסיים אותו ולא מצאתי מאיפה להוריד גראפיקה מדהימה, ומשחקיות מעולה.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים איפה הימים של WING COMMANDER... אני אומר לכם ELECTRONIC ARTS פשוט זבלים !!!!במקום להוציא עוד איזה חבילת הרחבה ל SIMS1 2 הם היו חייבים לסגור את ORIGIN ולהרוס את סדרת המשחקים הטובה WING COMMANDER בשביל SIMS ?!?!?!?
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים באמת wing commander הסדרה הכי טובה שיצאה איי פעם (space sims),למרות שהאחרון היה טיפה יבש (העלילה),המשחק היה פצצה.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים חח סבא שלי קנה לי לפני המון שנים משחק שקראו לו prophecy, אני זוכר איפלו שקראת לו פרופצ'י =]בכל מקרה נראה לי שזה מהסדרה שאתם מדברים עליה, מלפני המון זמן.זה היה משחק ממש גדול! לא ידעתי איך להשתמש בו אפילו(גיל 10), הוא היה גם על 4 דיסקים! הייתי בהלם.קנו לי גם משחק מגרמניה שקראו לו pyro אבל הוא היה ממש גרוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.