פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי.עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב.המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר?תודה מראש לכולם
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר זה יאיט את הרשת באופן משמעותי?כי ממה ששמתי לב בעבר שני מחשבים שהעתיקו משהו אחד מהשני ולא היו על אותו סוויץ' היו דיי איטיים..זה יעבוד כמו שצריך אם אני ישרשר פשוט 3 סוויצים?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים לא צריכה להיות שום בעיית איטיות.אתה משרשר Switch לא Hub. ואתה יכול לשרשר כמה Switch שאתה רוצה.אין לך מה לדאוג. הכל יעבוד חלק. זה בסך הכל 14+ מחשבים פלוס. זה ממש כלום.
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר תודה רבה לך נראה לי אפשר לסגור את הדיון הזה (אלא אם יש לכם משהו מועיל להוסיף)
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים משהו חכם - אתה צריך לחבר אותם עם כבל מוצלב בין 2 יציאות רגילות או כבל ישר בין יציאה רגילה ל-uplink
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים עד היום היו מסיבות עד של 14 איש .ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלבלפי זה הבנתי שהוא כבר יודע את זה
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים במקום לשרשר, אני ממליץ לקחת את המתג הכי מהיר, ולחבר אליו את כל שאר המתגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.