פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לישהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקלעוד משהו?!?!הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקלוהם רוצים 480?!?!? ביזיון !מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזהכבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?!למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים לא תשיג אותו בכל חנות אחרת בפחות מ400-500 שקל, זה המחיר שלוהאפשרות היחידה שלך זה לצעוק על בזק שיחליפו לך את המודם לאלטקל או שאתה עובר לכבלים
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר אה שחכתי לצייןבזק כן הסכימו להביא לי תמודם אלקטלאבל מה...הם היו מוכנים להביא לי אותו משומש..... בלי אחריות... באותו מחיר 130 שקלומהבלי ציוד נלווה שנאי וכול הדברים האלהבזק סטור חיים בסרט קשה מאוד!
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים לא, אתה זה שחי בסרט שמגיע לך הכל בחינם, המודם הזה שווה כסף, והרבהאתתה רוצה, תתנתק מבזק, תתחבר מחדש, תקבל את האלקטלאבל תעשה אתה את כל הבאלגן של ההעברה
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר לא, אתה זה שחי בסרט שמגיע לך הכל בחינם, המודם הזה שווה כסף, והרבהאתתה רוצה, תתנתק מבזק, תתחבר מחדש, תקבל את האלקטלאבל תעשה אתה את כל הבאלגן של ההעברה מישהו אמר שמגיע לי הכול בחינם?!?!בזק סטור החזיקה עד לפני כמה זמן תאלקטל 510 ומכרה אותו ב 130 ופתאום היא טוענת שאין לה... אבל מה שמוזר פה הוא ש בזק כן מוכרת תמודם אבל ב 480 שקל... מוזר לא ?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים הסיפור מעט שונה.בזק לא מחזיקה יותר את האלקטל. לא נותנת אותו ללקוחות ה- ADSL. היום היא מחלקת את ה- ECI 312 והסמסונג.אם אתה רוצה את האלקטל קח משומש.לדעתי בבזק סטור בראשון ישנם עדיין מחודשים.הם עובדים כמו חדש ואין בעיה לקחת אותם.ואם תקרוץ למוכרת תקבל אותו אפילו חינם (לי עבד...).תנסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.