פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים השבוע החלטתי להפוך את הרשת שלי לאלחוטית,אז הוצאתי את הכבלים (משום מה הם לא יצאו בקלות אז תלשתי אותם אבל הכרטיס לא נפגע)עד כאן הכל בסדר, פחות או יותר.ואז פתאום הקשר בין המחשבים נפסק, אני לא יודע למה, הם לא אמורים להתקשר עכשיו באופן אלחוטי ?חשבתי אולי שזה בגלל שאין להם אנטנה, אז ניסיתי אנטנה של דיבורית לרכב אבל זה לא עזרניסיתי אנטנה של פלאפון ישן אבל גם זה לא עזר. חשבתי שאולי המחשבים מרוחקים מדי אז השגתי שתי צלחות לוייןקטנות כדי לבדוק את הנושא אבל ללא הועיל, עדיין לא היה קשר.נאמר לי שזה משהו על V שהרשת האלחוטית צריכה 110 ולא 220 אז שיניתי את זה, ואז פתאום היה פיצוץ קטן מאחורי המחשב, כשהחזרתי את זה בחזרה ל220 המחשב כבר לא הגיב, מה לעשות עכשיובכל שנותי לא נתקלתי בדבר כזה, עשיתי ככה לכל החברים שלי אבל זה היה אותו הסיפור.אולי יש איזו אופציה בווינדווס שלא שמתי לב אליה, בבקשה תענו לי, אני גם לא יכול להחזיר את הכבל כי הוא נקרעואיך לעזעזל מפעילים את המחשב שוב, יש קוד מיוחד לזה או משהו?
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים תגיד לי שאתה צוחק! אני מקווה מאוד שזאת בדיחה!כרטיס רשת חוטי לא יכול להפוך לכרטיס אלחוטי. אתה צריך לקנות כרטיס אלחוטי ואז תעבוד באלחוטי.שאתה העברת את ה220 ל110 פשוט שרפת את הספק ואני מקווה שזה רק זה.
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 זה כמו הסיפורי תמיכה האלה שלא מזמן פורסמו כאן... :lol: :lol: :screwy: צריך משהו יותר צוחק. עריכה: בשביל זה אתה צריך מסך יותר טוב, שהם יראו אחד את השני
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים ROFL LMAO :lol: עשית לי את היום! חחח ולכל אלה שמגיבים ולקחו את זה ברצינות, לא קשה לראות שהבן אדם צוחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.