פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אוקיי , בהחלט אחלה תוכנה , השאלה היא , האם יש לי אפשרות לשלב את האייקונים של הכוננים בשולחן עבודה?(כמו שמשלבים תמונות בפוטושופ לרקע...) , זה מאוד יעזור... עכשיו תעזרו לי לבחור את הראשון או השני :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים ObjectDock , אחת התוכנות החזקות , אתה רק צריך לחפש אייקונים , לחפש אייקונים זה הכי קשה , אבל בסוף מוצאים , כבר יש לי אוסף מאוד גדול...ומה אתם אומרים ? , איזה יותר יפה? , קשה לי מאוד להחליט...
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר Orange (slightly not safe for work) Listening to : Cynic - Focus Click for biggie
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים ObjectDock , אחת התוכנות החזקות , אתה רק צריך לחפש אייקונים , לחפש אייקונים זה הכי קשה , אבל בסוף מוצאים , כבר יש לי אוסף מאוד גדול...ומה אתם אומרים ? , איזה יותר יפה? , קשה לי מאוד להחליט...אז מאיפה האייקונים-שתף אותנו.....והכחול כל כך יותר טוב!איתן
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר Middle Earth clicky clicky -------------------------------------------------------------- Christmas click -------------------------------------------------------------- Black & White (not work safe) click^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.