עבור לתוכן

נתקעתי ב MOHAA אין לי מושג איך להמשיך

Featured Replies

פורסם

זה ממש בתחילת המשחק...

זה עוד לפני נורמנדי בכלל.

פורסם

אתה צריך לשקע את הצוללת ואז לברוח משם...

סיימתי את כולו בלי שום צ'יטים, הוא דווקא די קל אבל מאוד כיפי ומעניין.

משחק כ"כ קל!.... לא שחקתי עם צ'יטים ב FPS בחיים! (אפילו לא בג'דיי שהתחלתי בטיפשותי ברמה הכי קשה, ובסביבות.... אחרי הרבה זמן - נתקעתי וויתרתי - I hate cheaters!!!).

אה... ו CS רולז

פורסם

cs does rule =]

פורסם

Cs Ownz.....

רק חבל שעושה סרטים רעים עם Xp ואני עדיין מנסה להשיג Bootable של Win2k Sp2.

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את קובץ השמירה שלו של סוף השלב המדובר ? או של שלב אחד אחרי ??

תודה

פורסם

יש בגרויות אחרת לא הייתי שם צ'יטים עברתי את השלב ההוא וכל התקיעות זה רק בגלל הגוד מוד כי יש מצבים שהייתי אמור להיות מחוסל ופשוט השלב עדיין קיים אבל אין את כל ההתרחשויות שצריכות להיות כדיי שאני יעבור אותו וכל זה בגלל הצ'יטים

אני עוד ברמה הכי קלה ואני לא יודע אנשים איך עברתם את חוף נורמנדי !!!!! זה הדבר הכי קשה בעולם ישר אחרי שיצאתי מהסירה חיסלו אותי !

DAMN !! עכשיו אני בשלב שצריך להתגנב בשקט! איזה הורס והייתי כנראה צריך להכנס לתוך המשאית שם אבל קודם פיצצתי את הטנקים ולא יודע מה אני צקיך לעשות כנראה שאני אמצא אבל אם מישהו יכול שיגיד לי

משחק פצצתי שווה ביותר

עברתי את D-DAY ברמה הכי קשה. ::)

בלי צ'יטים.

אני בכלל לא מבין מה הקטע עם צ'יטים, אז תקחו כל משחק שיש ותפעילו את הצ'יטים שלו ותעברו את כל המשחקים בעולם. אז מה כיף בזה? איפה האתגר בלשחק משחקים? ממש לא מבין אתכם.

פורסם

cs does rule =]

CS rules

and i rule CS

MUAHAHAHAHAHA

;D

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את קובץ השמירה שלו של סוף השלב המדובר ? או של שלב אחד אחרי ??

תודה

???
פורסם

תודה

???

הייתי שולח לך, אבל מזמן מחקתי את זה. אין מזל אחי, תעבור את זה בעצמך...

פורסם

אח שלי זה לא באג, אתה פוגש בהתחלה את החברים שלך שאמורים לעזור לך ל==ן את הצלפים, (אבל הם ימותו מהר) ואז אתה סורק את כל השלב הזה שלא יהיו נאצים, ואז אתה מחפש באחד הבתים את הקבוצה, הם כבר מתו ולא הצליחו לשרוד, ואז אתה מקבל שם בזוקה ותחמושת ואז אתה צריך לחפש באחד הבתים האחרים איזה משפקת, ואז אתה הולך לפי החץ (הוא סוף סוף יפעל) והורג את הנאצים שיבואו מהשער...

אם אתה רוצה אני יעזור לך לעבור את השלב הבא בלי בעיות. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים