עבור לתוכן

נתקעתי ב MOHAA אין לי מושג איך להמשיך

Featured Replies

פורסם

טוב אז אולי זה בגלל שהפעלתי את ה GODMODE כמו ליימר סתם כדיי לסיים שלב אחד מהר

אני הייתי בשלב שנצריך להתגנב לצוללת ולגנוב את ה"נקסוס" אבל בקטע שהייתי צריך להציג את המסמכים בטעות הוצאתי נשק והתחילו לירות עליי אז ברחתי וחיסלתי שם את כולם ירדתי לספינה חיסלתי גם את כולם והרסתי להם את הנקסוס ועכשיו שיצאתי מהספינה ירו עליי אני מסתכל על המצפן רוצה לרדת מהספינה אבל.... אין איך! אין מדרגות או משהו שאפשר לרדת איתו והכל מוקף מיים ואי אפשר לעבור

מה אני עושה ? :( להתחיל מחדש ולהציג את המסמכים או שככה זה אמור להיות ופשוט אני לא רואה מה צריך לעשות ?

HELPPPPP

עריכה: בכל הזמן הזה מאז שראו שהוצאתי נשק האזעקה פעלה!

פורסם

מגיוון שכבר יש לך GODMODE תהרג את כולם על הצוללת ורק אחר כך תשים את הפצצות, ותברח מהר לפני שהפצצות מתפוצצות.

דרך אגב כיד לעבור את המים אתה יכול להקיש NOCLIP

פורסם

איזה LAMERS אתם!

אני התחלתי לשחק עם קודים רק בשלב ה6 ;D

פורסם

אתה צריך לשקע את הצוללת ואז לברוח משם...

סיימתי את כולו בלי שום צ'יטים, הוא דווקא די קל אבל מאוד כיפי ומעניין.

פורסם

אחלה משחק, גם אני סיימתי אותו בלי ציטים (boasting).

לא צריך להיות קשר בין הקודים לבין האפשרות לצאת מהספינה, תהרוג את מי שבפנים, תטמין את הדינמיט, תצא מהר ותטפס החוצה.

פורסם

אוו לימריים אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של אנשים עם צ'יטים ?? ???

אנשים נהנים לשבור את החוקים !!

(צ'יטר מדופלם)

פורסם

אוו לימריים אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של אנשים עם צ'יטים ?? ???

אנשים נהנים לשבור את החוקים !!

(צ'יטר מדופלם)

זה לא לשבור את החוקים, זה לבזבז המון המון המון תחמושת מכול הנשקים האפשריים. זה מה שעושה את זה כול כך כיפי לרמות.

פורסם
  • מחבר

יש בגרויות אחרת לא הייתי שם צ'יטים עברתי את השלב ההוא וכל התקיעות זה רק בגלל הגוד מוד כי יש מצבים שהייתי אמור להיות מחוסל ופשוט השלב עדיין קיים אבל אין את כל ההתרחשויות שצריכות להיות כדיי שאני יעבור אותו וכל זה בגלל הצ'יטים

אני עוד ברמה הכי קלה ואני לא יודע אנשים איך עברתם את חוף נורמנדי !!!!! זה הדבר הכי קשה בעולם ישר אחרי שיצאתי מהסירה חיסלו אותי !

DAMN !! עכשיו אני בשלב שצריך להתגנב בשקט! איזה הורס והייתי כנראה צריך להכנס לתוך המשאית שם אבל קודם פיצצתי את הטנקים ולא יודע מה אני צקיך לעשות כנראה שאני אמצא אבל אם מישהו יכול שיגיד לי

משחק פצצתי שווה ביותר

פורסם
  • מחבר

כןןןןןןןן שוב אני :) יש עכשיו את השלב שהמצפן דומם ואני צריך למצוא איזו קבוצה בשם בזוקה! אני בלי קודים ז==נתי את כל הצלפים הנאצים אבל .... איפה לכל הרוחות הצוות הזה ?!?!?!?!?!

פורסם
  • מחבר

לא נתן לי הרבה עדיין עברו עוד 3 ימים ואני לא מוצא את הצוות :'(

פורסם

איזה מסכן החייל - עומד שם 3 ימים ;)

פורסם

הם נמצאים ממש באחת הפניות הראשונות, או לפחות היו שם כשאני שיחקתי... לא הרגת אותם בטעות? :)

פורסם

אמרתי לך כבר מאיפה להשיג כל פתרון שאתה צריך לכל משחק.

פורסם
  • מחבר

לא יודע לא מצאתי שם

אוקיי אז יש באג!

מצאתי אותם בהתחלה יש שלושה חיילים אבל זה לא סימן לי את התיבה

אבל אני דיי בטוח שהוא אומר לי (אחד החיילים) למצוא את שאר הצוות שם

מוזר ... ננסה שוב

לגבי האתר תודה אבל אני מסתבך ואין לי כח לקרוא שם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים