פורסם 2002 ביוני 1123 שנים טוב אז אולי זה בגלל שהפעלתי את ה GODMODE כמו ליימר סתם כדיי לסיים שלב אחד מהר אני הייתי בשלב שנצריך להתגנב לצוללת ולגנוב את ה"נקסוס" אבל בקטע שהייתי צריך להציג את המסמכים בטעות הוצאתי נשק והתחילו לירות עליי אז ברחתי וחיסלתי שם את כולם ירדתי לספינה חיסלתי גם את כולם והרסתי להם את הנקסוס ועכשיו שיצאתי מהספינה ירו עליי אני מסתכל על המצפן רוצה לרדת מהספינה אבל.... אין איך! אין מדרגות או משהו שאפשר לרדת איתו והכל מוקף מיים ואי אפשר לעבור מה אני עושה ? להתחיל מחדש ולהציג את המסמכים או שככה זה אמור להיות ופשוט אני לא רואה מה צריך לעשות ? HELPPPPP עריכה: בכל הזמן הזה מאז שראו שהוצאתי נשק האזעקה פעלה!
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים מגיוון שכבר יש לך GODMODE תהרג את כולם על הצוללת ורק אחר כך תשים את הפצצות, ותברח מהר לפני שהפצצות מתפוצצות.דרך אגב כיד לעבור את המים אתה יכול להקיש NOCLIP
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אתה צריך לשקע את הצוללת ואז לברוח משם...סיימתי את כולו בלי שום צ'יטים, הוא דווקא די קל אבל מאוד כיפי ומעניין.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אחלה משחק, גם אני סיימתי אותו בלי ציטים (boasting).לא צריך להיות קשר בין הקודים לבין האפשרות לצאת מהספינה, תהרוג את מי שבפנים, תטמין את הדינמיט, תצא מהר ותטפס החוצה.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אוו לימריים אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של אנשים עם צ'יטים ?? ???אנשים נהנים לשבור את החוקים !!(צ'יטר מדופלם)
פורסם 2002 ביוני 1223 שנים אוו לימריים אף פעם לא הבנתי מה הבעיה של אנשים עם צ'יטים ?? ???אנשים נהנים לשבור את החוקים !!(צ'יטר מדופלם)זה לא לשבור את החוקים, זה לבזבז המון המון המון תחמושת מכול הנשקים האפשריים. זה מה שעושה את זה כול כך כיפי לרמות.
פורסם 2002 ביוני 1323 שנים מחבר יש בגרויות אחרת לא הייתי שם צ'יטים עברתי את השלב ההוא וכל התקיעות זה רק בגלל הגוד מוד כי יש מצבים שהייתי אמור להיות מחוסל ופשוט השלב עדיין קיים אבל אין את כל ההתרחשויות שצריכות להיות כדיי שאני יעבור אותו וכל זה בגלל הצ'יטים אני עוד ברמה הכי קלה ואני לא יודע אנשים איך עברתם את חוף נורמנדי !!!!! זה הדבר הכי קשה בעולם ישר אחרי שיצאתי מהסירה חיסלו אותי !DAMN !! עכשיו אני בשלב שצריך להתגנב בשקט! איזה הורס והייתי כנראה צריך להכנס לתוך המשאית שם אבל קודם פיצצתי את הטנקים ולא יודע מה אני צקיך לעשות כנראה שאני אמצא אבל אם מישהו יכול שיגיד לימשחק פצצתי שווה ביותר
פורסם 2002 ביוני 1423 שנים מחבר כןןןןןןןן שוב אני יש עכשיו את השלב שהמצפן דומם ואני צריך למצוא איזו קבוצה בשם בזוקה! אני בלי קודים ז==נתי את כל הצלפים הנאצים אבל .... איפה לכל הרוחות הצוות הזה ?!?!?!?!?!
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים הם נמצאים ממש באחת הפניות הראשונות, או לפחות היו שם כשאני שיחקתי... לא הרגת אותם בטעות?
פורסם 2002 ביוני 2023 שנים מחבר לא יודע לא מצאתי שם אוקיי אז יש באג! מצאתי אותם בהתחלה יש שלושה חיילים אבל זה לא סימן לי את התיבה אבל אני דיי בטוח שהוא אומר לי (אחד החיילים) למצוא את שאר הצוות שם מוזר ... ננסה שוב לגבי האתר תודה אבל אני מסתבך ואין לי כח לקרוא שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.