פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי...יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ???המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה...מה עושים במקרה כזה ?????????
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים יש היום לא מעט מארזים בלי כפתור RESTART .תלך ל CONTROL PANEL - POWER OPTIONS יש שם אפשרות לעשות מכפתור הדלקת המחשב גם שיתפקד בתור RESTART .הכי טוב תשים את האופצייה " תשאל אותי מה לעשות כשאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי "דרך אגב - יש לי את המארז הזה גם ובמחיר שלו הוא פשוט מדהים .
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים יש ריסט אבל קשה לראות אותו וללחוץ, אתה צריך קיסם או משהוזה מעל הכפתור הדלקה, ליד הלד הירוק
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים הכי טוב תשים את האופצייה " תשאל אותי מה לעשות כשאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי " זה קצת קשה כשהמחשב נתקע :
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים בכל מקרה, אם אתה רוצה לכבות אותו, אתה לא צריך לכבות את החשמל פיסית מאחורה... לחיצה ארוכה של כמה שניות על הכפתור כיבוי גורמת ללוח אם לכבות את המחשב (כבר מזמן הכפתור הזה אינו מכבה פיסית את אספקת החשמל, אלא נותן הוראה ללוח אם, לכן צריך לחיצה ארוכה כדי לתת פקודה לעצירת החשמל באופן מיידי, ללא ממשק למערכת ההפעלה).
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים יש ריסט אבל קשה לראות אותו וללחוץ, אתה צריך קיסם או משהוזה מעל הכפתור הדלקה, ליד הלד הירוקבדיוק.
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים מחבר יש ריסט אבל קשה לראות אותו וללחוץ, אתה צריך קיסם או משהוזה מעל הכפתור הדלקה, ליד הלד הירוקאתה מתכוון למה שנראה כמו לד שנמצא באמצע ???
פורסם 2004 בדצמבר 421 שנים ;D איזה מצחיק, בן אדם לא יודע איפה הריסט אתה יכול לפרק את הפנאל הקדמי שלו, אולי תגלה עוד כמה מגניבים שאתה לא יודע... בכל מקרה לבצע כיבוי מוחלט נדרשת לחיצה של 4 שניות רצוף. בלי קשר למערכת הפעלה וכו'... יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.