פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות :1 כל הסרטים הם באנגלית בלי תרגום לא שאני לא מבין אבל עדיין האם יש נוכנה או אתר שאפשר להוריד דרכו את התרגום ?2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים שקל? בלון? מסטיק? אולי סוכריה?מה?!?!תכנס לאתר הנ"ל לגבי תרגומים:http://www.subtitles.2ya.com/
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים בהחלט הרבה אנשים מורידים סרטים מהאינטרנט, משום מה לא כולם חשים צורך עז לשתף אותנו בזה... אגב, מה המשמעות של סעיף 2?
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים אני מוריד סרטים מהאינטרנט אבל יש לי 2 בעיות :2 כאשר אני צורב אותם הם אינם נצרבים { זה לא בעיה בצורב כי הצורב צורב כל דבר אחר חוץ מהסרטים האלו שנמצאים בפורמט DIVX }.עם איזו תוכנה ?!מה ההודעה המתקבלת ?!אתה מנסה לצרוב את זה בתור VCD !?תן יותר מידעולמנהלים אני מצע להעביר את זה לתמיכה טכנית.
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים זה הועבר מתמיכה טכנית לפה, ויש לזה סיבה.הוא אמר בפירוש שהצורב תקין לגמרי, אז איזו תמיכה טכנית הוא צריך?
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים כי הצורב תקין אך זה לא צורב DIVX...זה מצריך תמיכה כלשהי ?!הרי הוא רוצה עצות מה לעשות ולמה זה קורה...
פורסם 2002 ביוני 1123 שנים תמיכה טכנית הוא פורום לתמיכה טכנית בבעיות הנוגעות לחומרה בלבד, הוא בעצמו ציין שהחומרה שלו תקינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.