פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים ב 99% ספק גנרי מאפן. 520W בחלום.ממליץ בחום לקחת COMPUCASE6A19 עם ספק 300 וואט משובח. כרגע יחזיק לך בלי בעיה את המערכת או לשלם יותר ולקנות מארז +ספק 400 וואט.http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=338
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים מחבר הציעו לי גם להחליף את המאוורר שעל המעבד כי אמרו לי שהמאווררים שמגיעים עם מעבדי AMD לא טובים. זה נכון?
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים לא ששני סטיקים זהים של 512 יכולים לעבוד בדואל-צ'אנל גם אם הם לא בחבילה כזאתי של דואל צ'אנל?? ??.....
פורסם 2004 בדצמבר 220 שנים הם יוכלו לעבוד בדואל בלי בעיה גם אם הם לא קיט מיוחד, אלא סתם שני סטיקים (וגם אם הם מיצרן שונה, עם מהירויות שונות ותזמונים שונים וצ'יפים שונים)אבל זה סוקט 754, אז מה זה משנה?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים המאווררים המקוריים בסדר גמור. יש חנויות שלא שמות את המאוורר המקורי. תבדוק עם החנות. חלק מהן שמות מאוורר פחות טוב מהמקורי וחלק שמות מאוורר יותר טוב מהמקורי.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים המאווררים המקוריים בסדר גמור. יש חנויות שלא שמות את המאוורר המקורי. תבדוק עם החנות. חלק מהן שמות מאוורר פחות טוב מהמקורי וחלק שמות מאוורר יותר טוב מהמקורי. איפה אמרו לך שהמאווררים לא טובים?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים הציעו לי גם להחליף את המאוורר שעל המעבד כי אמרו לי שהמאווררים שמגיעים עם מעבדי AMD לא טובים. זה נכון?
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים אמרו לי את זה בחנות titanium ברמה"ש. הם היו בסדר גמור עד היום. נו מה ציפית?חנות שכונתית תמיד מדברת שטויות :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.