עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התקנת כרטיס מסך standard vga adapter <- ATI AIW 9800 SE

Featured Replies

פורסם

הסיפור הוא כזה .

היה לי 9500np שהולחם ל9700 , עבד כמה ימים , בצורה דיי מוזרה הכרטיס מת . אחרי הרבה יבבות וכאבי ראש , ה9800 SE הגיע , כולי מאושר ומבסוט באתי להתקין אותו .

הדריוורים שהיו מותקנים לפני כן היו 4.11 עם ati tools גרסה 405 . הורדתי אותם כדי להתקין את האומגה , על מנת שאוכל לפתוח את ה4 הצינורות הנוספים , ושם התחיל הסרט הרע .

אחרי ההסרה של הדריוורים , המערכת מודיעה שיש כרטיס , מזהה לבד את ה9800 , נותנת הודעת שגיאה device could not start . אמרתי , טוב .... התקנתי את האומגה , 4.10 בטה ,האחרונים שלהם , הראד לינקר השתגע , הוא כל הזמן ממשיך בהתקנה ולא ממש נותן למחשב לעבוד . אמרתי סבבה . DH driver cleaner יעשה את העבודה . הורדתי , התקנתי , הרצתי , כרטיס מסך לא מזוהה , יופי . מתקין את ה4.11 המקוריים של ATI , מקבל הודעה שאני חייב להגדיר את הכרטיס המסך כstandard vga adapter . מה שלא עשיתי , מה שלא ניסיתי , להסיר , להכריח , vga mode , safe mode , מחיקת הinf המקורי של הXP מתוך הCAB שלו , כלוווווום . פשוט כלום . אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס בתור vga adaper כדי להתקין דריוור כלשהו .

אין לי בעיה לפרמט או משהו , אבל זה נהיה עניין של פרינציפ , שום כרטיס מסך בשילוב דריוור עויין לא יגרמו לי להתקין את המערכת ההפעלה מחדש .

עצות , רעיונות , חיזוקים פיננסיים , כבשים מגולחות , הכל יתקבל בברכה .

פורסם

כאשר אתה מנסה להתקין את הדרייבר Std VGA Adapter, מה הוא עושה במקום?

בכלאופן, במקרה הכי גרוע יש לי גרזן בתא מטען של האוטו ;D

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאתי עם ה9600 , איכשהוא בסוף הצלחתי להתקין אומגה 4.3(זה היה מזמן כבר) , אבל לא יכולתי לתמרן בין דרייברים , זה כל הזמן עשה לי בעיות , אני אומר תפרמט וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.