עבור לתוכן

ראוטר או סוויטצ' לנתב 312+ של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא:

1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב?

2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)?

תודה,

יובל

פורסם

אתה צריך סוויץ' רגיל ואז להכנס לתוך ממשק המודם ולשנות אותו לראוטר

שם משתמש וסיסמא של המודם הם Admin שניהם.

בממשק שים לב לשנות את ההתקשרות הקיימת ולא ליצור אחת חדשה, כי המודם כבר מוגדר על 8/48

ואתה לא יכול ליצור עוד התקשרות שפועלת באותו הVPI/VCI

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות כבל רשת רגיל או מוצלב? כמו כן, אם אני קונה EDIMAX ES-3105P 5 Port Switch זה בסדר?

ולמה הכוונת ב- "אתה לא יכול ליצור עוד התקשרות שפועלת באותו VPI/VCI"?

תודה רבה על התשובות!

פורסם

הסוויטצ' זה אחלה.

לגבי השאלה שלך, אלו מאפיינים של הקווים של בזק.

בכל מקרה במדריך של המודם יש פירוט לכל צרכיך, עבוד איתו אם נותרו שאלות תחזור לכאן.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, הרצתי חיפוש ומצאתי את זה, וחשבתי שעדיף להקפיץ את זה מאשר לפתוח ת'ראד חדש.

שאלתי היא כזו: מכיון שגם אני משתמש באותו המודם ואותו הסוויטצ' שהוזכר (האדימקס), אם אפשר הוראות איך להפוך את המודם לראוטר?

תודה רבה בכל מקרה, הצלחתי מצאתי מדריך בפרש דרך גוגל.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אני יודע שזה טיפה ישן , אבל גם לי יש מודם ו SWITCH זהים , הבעייה היא שאני לא מצליח לפתוח פורטים ל אימיול על שני המחשבים שמחוברים אליו אלא הוא מסכים בפועל לפתוח רק לאחד מהם למרות שהוגדרו חוקים לשניהם...

(בנוסף הוא לפעמים נתקע (המודם נתב) אחריי שמשחקים עם הממשק שלו).

-האם מישהו כאן הצליח לפתוח עם המודם הזה פורטים לאימיול לכל המחשבים שמחוברים אליו (יותר מ 1) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים