עבור לתוכן

איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

Featured Replies

פורסם
livestrong.jpg
  • תגובות 61
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על זה כל המהומה????

פורסם

what the fuck is that crap ?! its not ene a braclet ! its a yellow ribbon in the color of piss for some niggers foundation///

פורסם

שכחנו קצת מהי תרבות דיון, הא?...

ההודעות ה"איכותיות" שלכם נמחקו. תשאירו וויכוחים פרטיים וירידות אישיות לפרטי.

תודה.

פורסם

what the fuck is that crap ?! its not ene a braclet ! its a yellow ribbon in the color of piss for some niggers foundation///

רייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייט

dr.evil.jpg

פורסם

זו תגובה בשביל לעצבן אנשים, להוציא תסכולים, או סתם כי אין לך שום דבר יותר טוב לעשות כרגע? :bash:

פורסם

כל הנ"ל נכונים :xyxthumbs:

פורסם

לא הבנתם, כולם רוצים את הצמיד הזה כי המון המון סלברטיז וספורטאים הולכים עם הצמיד הזה.

מי שרואה כדורגל או כדורסל  כמעט בטוח יראה במשחק שחקן אחד לפחות עם הצמיד הזה.

הצמיד הזה לדעתי הפך למעיין מסמל ווינריות כמו שלנס ארמסטרונג הצליח לנצח את הסרטן ולנצח כל כך הרבה בטור דה פרנס.

ומכאן שאנחנו רואים אותו כל כך הרבה אצל ספורטאים. 

פורסם

::) ... זה עדיין מכוער :lol:

אם תגיד לי שזה יעלה את המאזן שלי בCSS אולי אני ישים את זה אבל רק בבית...

כל ההבדל בין גורמט מצוי אצל כל ערס לזה זה שפה כתוב איזה שטות ... עדיף כבר "חי" או "בית"ר ירושלים "

פורסם

לפני דקות אחדות התקשרתי לחנות נייק בארנה. הנה השיחה ביני למוכר.

"שלום יש לכם את הצמיד הצהוב?"

"הצמיד אזל, ולא בטוח שהוא יחזור"

לאחר מכן התקשרתי גם לנייקי עזריאלי, גם להם אזל. מה עושים? אני מת לאחד! מישהו מוכן למכור לי? אני אתן טיפ נדיב. אגב, אני מחפש במידת youth..

פורסם

תזמין מEBAY כמו שמישהו הזמין פה אתה לא יכול להזמין תן למישהו 50 שקל והוא יזמין לך.

את העודף תן לו כשכר טירחה אתה אוהב את הצמיד אז שלם עליו יותר :-[

פורסם

יש רק צמידים צהובים, כל צמיד עולה דולר אחד וכל הדולר הולך למלחמה בסרטן... נמכרו כבר איזה 50 מליון בכל העולם.

זה נחמד שזה עוזר למלחמה בסרטן אבל אם כבר מישהו רוצה לתרום באמת שילך ויתרום להם, נראה לי דיי דבילי ללכת על צמיד כזה רק בגלל שזה IN.

פורסם

איפה שמים אותו :s05:

סתם סתם

אם אתה רוצה לתרום לסרטן

תתרום ישירות ולא דרך צמיד

פורסם

הסרטן לא מעניין כאן את האנשים אתם לא מבינים הם חושבים שהצמיד הזה יפה או שהם מושפעים מכול האנשים שלובשים אותו ורוצים גם אחד, כבר אמרתי שלדעתי זה נראה בדיוק כמו החגורה נגד קרציות של הכלבים רק בצהוב ולא בצחוק זה באמת נראה אותו דבר, אבל זה עניין של טעם חלק רואים בזה משהו יפה.

פורסם

איפה שמים אותו :s05:

סתם סתם

אם אתה רוצה לתרום לסרטן

תתרום ישירות ולא דרך צמיד

יש רק צמידים צהובים, כל צמיד עולה דולר אחד וכל הדולר הולך למלחמה בסרטן... נמכרו כבר איזה 50 מליון בכל העולם.

זה נחמד שזה עוזר למלחמה בסרטן אבל אם כבר מישהו רוצה לתרום באמת שילך ויתרום להם, נראה לי דיי דבילי ללכת על צמיד כזה רק בגלל שזה IN.

אתם מדברים שטויות בטירוף

90 אחוז מהאנשים לא תורמים סתם לאגודות וכאלה

ועם הם רואים רעיון שזה גם צמיד מגניב וזה גם מגיע לאגודה למלחמה בסרטן העולמית

אז למה לא?!!

ועוד נמכרו 50 מיליון * 1 דולר לפי חישוב מהיר שלי

50 מיליון דולר

הרבה מאוד כסף!!!!!!

:xyxthumbs:

אז לא לדבר שטויות בבקשה

אנשים קונים את זה גם כי זה IN  :yelclap: וגם כי זה למען מטרה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים