פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים אני (עובד עם PUSH AND TALK לא זוכר את הדגם וגם עובד עם 3100 החביב)עבד לי מגירסה 41...
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר תוכל לספר לי בדיוק מה עשית ואיך הורדת את התוכנה לפלא?תוכל להדריך אותי לעבוד עם זה באימיול 0.42G ?תודה רבה מראש! :-*
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים הורדתי את התוכנה דרך הWAP...ואחר כך הפעלתי את זה בהגדרות של המיול ואז אתה מכניס את הID או את הIP (לפי בחירתך)ואז זה כמו אתר אינטרנט רק שרואים כמה אתה מוריד עכשיו אין ממש כוח בתוכנה הזאת...
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר אבל מאיזה אתר אני מוריד את התוכנה? איזה גרסא תתאים ל0.42G ? (לא רוצה לשדרג...) כל השאר אני יודע
פורסם 2004 בנובמבר 3020 שנים מחבר מה הגרסאת אימיול שלך?מה הגרסאת תוכנה?אתה יכול להשיג לי בWAP את 0.8a מובייל מיול? אולי היא תעבוד 0.42ספר אם היו טריקים שהיית צריך לכוון שזה יעבוד גם
פורסם 2004 בדצמבר 120 שנים בבקשה, כל מי שזה עובד לו, שירשום באיזו רשת הוא מנוי..אני חושב שאולי אורנג' חסמו את זה, משום שאני לא מצליח אפילו לעבור את ה connection Test.. אחרי אינספור רעיונות בפורום שלהם שם במוביילמיול, זו ההצעה שהועלתה..אז בבקשה, תרשמו איזו רשת, טוף?נדב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.