עבור לתוכן

ההבדלים בין MX900 ל MX1000.

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי MX700 , אבל יש לי בו איזה בעייה , ואמרו לי כאן שאולי יתנו לי כבר לשדרג במקום לקבל את אותו עכבר.

אז לפני שאני הולך לחנות ואומר להם על הבעיה , אני רוצה לדעת מה בדיוק כל הקטע של BLUETOOTH ואיך הוא לעומת ה LASER.

ולמה ה MX900 יותר יקר. (ואם זה אומר שהוא גם יותר טוב..).

* כבר עשיתי חיפוש ואין ממש השוואה בין השניים האלו. לפחות לא שאני מצאתי.

תודה.

פורסם

אין קשר בין הbluetouth ל-laser.

bluetouth זה עוד סוג של קשר אלחוטי כמו האניפרא אדום בו משתמש העכבר שיש לך כרגע.

ה laser שתוכל לקרוא עליו פה http://www.logitech.com/index.cfm/products/features/opticaltopics/US/EN,CRID=2090

הוא פיתוח חדש של logitech שמחליף את האופטי ואמור להיות מדויק יותר מהאופטי פי 20.

הMX 900 הוא סך הכל העכבר שיש לך כרגע רק בטכנולוגית bluetouth. היתרון שזה נותן הוא שאתה יכול דרך הbluetouth לחבר כל דבר שתומך בטכנולוגיה, כמו טלפונים סלולריים....

ה-MX1000 הוא עכבר לייזר שפועל על תקשורת אינפרא אדום

ה-MX900 הוא עכבר אופטי שפועל על תקשורת בלוטוות

פורסם

אין קשר בין הbluetouth ל-laser.

bluetouth זה עוד סוג של קשר אלחוטי כמו האניפרא אדום בו משתמש העכבר שיש לך כרגע.

ה laser שתוכל לקרוא עליו פה http://www.logitech.com/index.cfm/products/features/opticaltopics/US/EN,CRID=2090

הוא פיתוח חדש של logitech שמחליף את האופטי ואמור להיות מדויק יותר מהאופטי פי 20.

הMX 900 הוא סך הכל העכבר שיש לך כרגע רק בטכנולוגית bluetouth. היתרון שזה נותן הוא שאתה יכול דרך הbluetouth לחבר כל דבר שתומך בטכנולוגיה, כמו טלפונים סלולריים....

ה-MX1000 הוא עכבר לייזר שפועל על תקשורת אינפרא אדום

ה-MX900 הוא עכבר אופטי שפועל על תקשורת בלוטוות

לא שווה לקחת את ה-900 כי BLUETOOTH הוא עובד בתדר 2.4 או 2.45 אם אני לא טועה ואז בגוף האדם שלנו שי הרבה חלקים קצרים שהגלים האלה מתישבים עלינו ואנחנו חוטפים את הקרינה... אני לא ממליץ... במיוחד לאלה שעובדים שעות עם העכבר... עדיף כבר לחטוף את הקרינה מיימנת של הפלאפונים....

פורסם

לפי-דעתי הmx1000 יותר טוב... הוא גם יותר מקדוייק והרבה יותר נוח! (ויפה)

פורסם

לפי סקר אינטרנט שעשיתי לפני חודשיים ~ ... הmx900 מלבד יכולת הBluetouth נחות מה mx700 , ה bluetouth צורך קוד תוכנה כבד יותר שגם מוריד מהביצועים ועוד כל מיני שטויות

כך שאם אין לך צורך מיוחד ב bluetouth אין שום סיבה שתיקח אותו מה גם שעכשיו יצא הmx1000 שהוא שיפור של הmx700 בהרבה תחומים ואני יכול להגיד לך מניסיון שהוא אחלה עכבר !

לפי דעתי אין כאן שום דילמה בין הmx 700/900/1000 הmx1000 לוקח בגדול

פורסם

לי יש MX1000

אבל הוא עושה לי בעיות אל תיקנה לא ממליץ בעיקר עם יש לך מקלדת אלחוטית זה שילוב לסדנא לעצבים התדרים מיתערבבים לפעמים המיקלדת והעכבר לא עובדים ביחד והאמ איקס 1000 הרבה קפיצות יש בו מבחינת הסימן על המסך..

פורסם

יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יקטק ,את ה mx1000 ,(עוד 1)עכבר אלחוטי , טלפון אלחוטי , שלט למחשב אלחוטי פלאפון ועוד כל מיני דברים ואין לי שום בעיות מלבד חצי שנייה שהעכבר נתקע כשיש צילצול מהפלאפון

אם הוא נמצא ממש קרוב לעכבר

ל(טל ::)) מוסרי ... תבדוק אם אתה לא חוסם בטעות את המשדר\רסיבר שלו ... זה קרה לי פעם עם המקלדת שבטעות חסמתי לה את הקליטה

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה היום כמעט והכל עובד על תדרים אלחוטיים והם כבר יודעים לעבוד בנפרד בלי להדחף לתחת של השני אבל אם יש לך מקלדת ג'נרית סינית אלחוטית זה יכול ליצור התנגשויות

פורסם

יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יקטק ,את ה mx1000 ,(עוד 1)עכבר אלחוטי , טלפון אלחוטי , שלט למחשב אלחוטי פלאפון ועוד כל מיני דברים ואין לי שום בעיות מלבד חצי שנייה שהעכבר נתקע כשיש צילצול מהפלאפון

אם הוא נמצא ממש קרוב לעכבר

ל(טל ::)) מוסרי ... תבדוק אם אתה לא חוסם בטעות את המשדר\רסיבר שלו ... זה קרה לי פעם עם המקלדת שבטעות חסמתי לה את הקליטה

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה היום כמעט והכל עובד על תדרים אלחוטיים והם כבר יודעים לעבוד בנפרד בלי להדחף לתחת של השני אבל אם יש לך מקלדת ג'נרית סינית אלחוטית זה יכול ליצור התנגשויות

ויש מה לעשות עם זה כי זה בילתי ניסבל

פורסם

אה ? ???

פורסם

לא שווה לקחת את ה-900 כי BLUETOOTH הוא עובד בתדר 2.4 או 2.45 אם אני לא טועה ואז בגוף האדם שלנו שי הרבה חלקים קצרים שהגלים האלה מתישבים עלינו ואנחנו חוטפים את הקרינה... אני לא ממליץ... במיוחד לאלה שעובדים שעות עם העכבר... עדיף כבר לחטוף את הקרינה מיימנת של הפלאפונים....

ואווו, טוב לדעת... גם אני הייתי הולך על הMX1000. הוא גם יותר טוב וגם יותר יפה....

השוואה בין הMX700 ל- MX1000:

http://www.tweakhound.com/reviews/other/logitech/mx1000.htm

ביקורת על הMX1000:

http://www.dvhardware.net/review70_2_logitech-mx1000.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים